çalışan kadınlara hiç bir zaman özenti duymadım çünkü gerçekten bizden daha çok yorulup eziliyorlar.ben kendimde o gücü bulamıyorum artık.evimin işi ve çocuklarımla uğraşmak bana dünyanın en zevkli bir okadarda rahat işi gibi geliyor.ev hanımı olmaktan çooooooooook memnunum.ama allah sizlerden razı olsun sizin gibi azimli ve sabırlı kadınlarımız olmasa kadınların hiç bir yerde söz hakkı bile olmayacaktı.hepimiz erkeklerin boyunduruğu altında yaşayacaktık.hele birde düşünsene ablacım bütün kadınlar ben gibi düşünse herkes ev hanımlığını tercih etse aman allahım vay halimize erkeklerle hiç baş edilmezdi
aslında bana laf getiren olmadı ablacım farzetki önümde bir pazıl vardı ve ben onu birleştiriyordum arkadaşımda okişiyle ilgili anılarını anlatırken bir anda yaşanan bir olay konu oldu ve son parçalarda yerine oturdu.zaten okişiyle görüşmüyorum sanırım ben biraz cazgırım ya benden korktuğu içinde gelemiyor buraya yanlız başı çok ağrıyacak vay haline
canım ablam geldim geldim kaç saatir kilo almakla ilgili yerleri araştırıyorum.delirdim artık.gitgide zayıflıyorum ne yapacağımı bilemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?