Kahramanmaras

Biravucmutluluk

Annelik varlığına hergün şükretmektir ❤️
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
10.527
14.652
248
Merhaba arkadaşlar. K.marasta yasayp araştırma hastanesinde dogum yapan varsa bilgi almak istiyorm. Nasil dogumhanesi,ebeleri? Doguma doktor giriyormu.? Ayrı sanci odası varmi? servisodaları kaç kişilik :)

Yakın arkadaşım geçen sene orda doğurdu erken dogumdu onunkisi 1 gün falan beklettiler sonra sezaryen oldu açılma falan yokmuş diye, bebek görmeye gittiğimiz de sordum nasıl davrandılar falan diye o da anlatmıştı 4 er kişilik odalarmış yan tarafta doğumhane var seslerini duyuyorduk hadi güzelim diye diye doğurttu ebeler dedi. İyidir heralde canım ya korkma Allah iyilerle karşılaştırsın🙏

Yakın arkadaşım geçen sene orda doğurdu erken dogumdu onunkisi 1 gün falan beklettiler sonra sezaryen oldu açılma falan yokmuş diye, bebek görmeye gittiğimiz de sordum nasıl davrandılar falan diye o da anlatmıştı 4 er kişilik odalarmış yan tarafta doğumhane var seslerini duyuyorduk hadi güzelim diye diye doğurttu ebeler dedi. İyidir heralde canım ya korkma Allah iyilerle karşılaştırsın🙏
Aminn. :) sagolun cevabınız icn. bi platform da okudum internette ücretli odaları varmis tek kişilik parasıyla tutuyormuşsun. bu gittiğimde soracağım. insallah vardir:)

Back
X