kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

adadogu

kendin ol oyle davran
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
125
49
48
41
malatya
selamun aleykum herkese
sevgili hanımlar dün eşimle yine şiddetli bir tartışma yaşadık ve hayatımızda hep benzeri nedenlerden ötürü tartışıyoruz zaten.(başkaları yuzunden)
dün kaynanamlar güveç yapmıştı bol etli bize de 1 dolu tabak verdiler ama yemedik oyle durdu buzdolabında. ben de bugün guvec pişirdim fırına götürüp getirdi eşim. tabi 2. kat komsumun kapısının önünden her geçtiğimizde ne pişirdiniz poşetinizde ne var kaca aldiniz gibi sorulardan kaçamazsınız. esim de güveci getirdiğinde ayten gördü dedi. tamam dedim annenin guvecini ısıtip verecegim dedim ve verdim. tabi kıyametleri kopardı. beni ne sahura ne namaza uyandırmadı
şimdi siz söyleyin hangimiz haksız. bu sabah işe uğurlamaya çalıştım yürü git dedi.

selamun aleykum herkese
sevgili hanımlar dün eşimle yine şiddetli bir tartışma yaşadık ve hayatımızda hep benzeri nedenlerden ötürü tartışıyoruz zaten.(başkaları yuzunden)
dün kaynanamlar güveç yapmıştı bol etli bize de 1 dolu tabak verdiler ama yemedik oyle durdu buzdolabında. ben de bugün guvec pişirdim fırına götürüp getirdi eşim. tabi 2. kat komsumun kapısının önünden her geçtiğimizde ne pişirdiniz poşetinizde ne var kaca aldiniz gibi sorulardan kaçamazsınız. esim de güveci getirdiğinde ayten gördü dedi. tamam dedim annenin guvecini ısıtip verecegim dedim ve verdim. tabi kıyametleri kopardı. beni ne sahura ne namaza uyandırmadı
şimdi siz söyleyin hangimiz haksız. bu sabah işe uğurlamaya çalıştım yürü git dedi.

Kayınvalide ile gergin misiniz? Sanki ona hakaret gibi algılamış diye düşündüm.

Ayrıca o komşuyu bir iki tersleyin yaptığı çok ayıp.

Kayınvalideye gıcıklığından masaya güveçi koymayıp ertesi gün aynı yemeği yapmışsın sanki,o verilen yemek de yenmesin diye meraklı komşu Aytene verilmiş. Kocan da senin ciğerini bildiği için tüm süreci farketmiş ve kıl olmuş zaar. Kocan kadın zekasını çözmüş ,entrikalarını zeka seviyesi olarak bi tık yukardan yapmanı öneririm 😃

Siz niye dünden gelen güveci yemek yerine yenisini yaptınız ben onu anlamadım ayrica komşunuza her halükarda ayıp etmişsiniz bayat yemek göndermişsiniz onu da anlamadım . Eşinizde buyutmese iyiymiş ama sizde çok iyi niyetli gelmediniz bana sorun mu var kv ile ?
hayır hayır kayincalideyle bi sorunumuz yok ayrıca henüz taze ve gayet lezzetliydi. memleketten yeni döndüm esim yemeğimi özlemiş ben de ona aynısını yaptim. kesinlikle art niyet yok. kaynanamın yemeği ziyan olmasin diye onu işitip verdim

Zeki hanımlarımız hemen çözmüş olayı bende saf saf niye aynı yemeği yapmış diye düşünüyorum. Gıcıklığınaymış 🤣🤣

Benimki de geçen köfte yollamış bi gıcık oldum ama aldım masaya koydum,eşim “ Sen yemezsin ben götürsem sıkıntı olmaz di mi “ dedi,önce benim yaptığım yemeği ki bu kısım önemli önce benim yaptığım yenecek sonrasında köfteyi yedi 😁 Kafamız konu sahibiyle aynı çalışıyor esasında çok iyi anlıyorum onu bana kalsa o köfteyi kedilere verirdim ama apaçık fesatlık olur diye yapmadım😀😀

Kalan yemegı vermezdım sız yememıssınız komsunuza neden ımram edıyorsunuz. Ben kv getırdıgını sofraya koyardım ben yemesem bıle esım yerdı bugunde kaynama gonderırdım yaptıgımdan. Komsunuza bı tabak yenıden verırdım.
biz kayınvalidemlerde yedik ekstradan 1 tabak daha verdi sahurda yersiniz diye ama kahvaltılık yedik. o yemek ziyan olmasin diye işitip verdim.yanlisi nerde yaptim

Benimki de geçen köfte yollamış bi gıcık oldum ama aldım masaya koydum,eşim “ Sen yemezsin ben götürsem sıkıntı olmaz di mi “ dedi,önce benim yaptığım yemeği ki bu kısım önemli önce benim yaptığım yenecek sonrasında köfteyi yedi 😁 Kafamız konu sahibiyle aynı çalışıyor esasında çok iyi anlıyorum onu bana kalsa o köfteyi kedilere verirdim ama apaçık fesatlık olur diye yapmadım😀😀
benim yemeğim cok lezzetli söylemesi ayip🤣 ama art niyetle degil kaynananın yemeği ziyan olmasin diye verdim

Çok iyi niyetli gelmediniz bana. Yemeği verirken eşimin annesinin yaptığı yemek dediniz mi? Yoksa gözünün içine baka baka yalan mı söylediniz ben yaptım diye?
hiç birşey demedim verdim eline. zaten kadın tabağa bakmadan kokusundan anlıyor ne getirdiğini. evimde buzdolabında çocuklarımın ve benim giysi dolabında ne var benden iyi biliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X