kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında söylenen söylenmiş ama yine de yazmadan edemedim. Yaptıklarınız hiç hoş değil. Bu kadar haset nasıl oluyor insanlar anlamıyorum. Evde kayınvalidenin yemeği varken ona nispet git aynısından yap(eşim özledi bahanesi de ayrı bir komedi, başka hiçbir yemek yok değil mi yapılacak), sonra git komşuya eski yemeği ver(niyetiniz hiç iyi gelmedi, resmen çöpe atmayayım komşuya vereyim). Eşinizin hiç mi hatırı yok üzerinizde. Hiç usul, adap bilmiyorsunuz, ayıp valla...
kalbimin içini görüptemi kinden hasetten bahsediyorsunuz

iyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana der
arkadasim yanina baska bir sey yaparsin.. tamam.. baska gun yaparsin guvec.. gecen gun kv nin yaptigindan daha guzel olmus derler misal.. dogrudur eliniz lezzetlidir.. ama ertesi gun yapmak nedir? kompleks degil midir. evde varken aynisini yapmak, onu da komsuya yollamak..

boyle kadina yüz vermeniz de tamamen sizin sucunuz.. onun rizkindan siz sorumlu degilsiniz.. her alinanda her kokan seyde hakki yok.. siz cizginizi cizin bakalim kim ne karisabilir yediginize ictiginize.. bir hossunuz gercekten..
iste insanlari kirmaktan cok korkuyorum ama burda herkes beni yanlis anladi. herkes sucladi

ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim
:KK53: :confused: :KK53: :confused: :KK53: :confused: :KK53: :confused:
Vallahi ne diyeyim aynı sizin iyi niyetinize sahip kişiler çıksın karşınıza hep.
Kalbiniz pırıl pırıl maşallah:nazar:

arkadasim yanina baska bir sey yaparsin.. tamam.. baska gun yaparsin guvec.. gecen gun kv nin yaptigindan daha guzel olmus derler misal.. dogrudur eliniz lezzetlidir.. ama ertesi gun yapmak nedir? kompleks degil midir. evde varken aynisini yapmak, onu da komsuya yollamak..
komsu evimize gelen herseyi goruyor kokluyor o da yetmez kapiya cikip ne yaptiniz diye soruyor. vermesemiydim. kv min tencere yemegiydi bizimki tas fırın. esim firindan getirmesydi yani kadinin kapisinin onunden gecmeseydi o kadina guvec vermezdim

iste insanlari kirmaktan cok korkuyorum ama burda herkes beni yanlis anladi. herkes sucladi
kv ni kirmaktan korkuyor gibi degilsiniz hic? yaptigi yemegi yemiyosunuz, begenmeyip komsuya layik goruyorsunuz.. s...k yaristiriyorsunuz.. o koca aferin hayatim, cok iyisin askim, birtanesin karicim mi diyecek bu hallerinizi gore gore?

komsu evimize gelen herseyi goruyor kokluyor o da yetmez kapiya cikip ne yaptiniz diye soruyor. vermesemiydim. kv min tencere yemegiydi bizimki tas fırın. esim firindan getirmesydi yani kadinin kapisinin onunden gecmeseydi o kadina guvec vermezdim
bu kadinin yaptigi dupeduz cingenelik, cirkeflik, bulasiklik, acgozluluk, bedavacilik, yamyamlik, haysiyetsizlik, gurursuzluk, doymazlik, çamurluk, serefsizlik, meymenetsizlik, dilencilik..

Allah katinda mesul degilsiniz hic merak etmeyin. koktu da vermedin, sordu da vermedin demez Allah. sorumluluk sizden gitmis.. bu noktadan sonra hala veriyorsaniz tamamen sizin ayibiniz..

sen kotu gordun ama goren gozlerin yanlis goruyor. beni tanisaydin boyle demez ayrica bu komsum icin yanimda dururdun karsimda degil
Konuyu niye sürekli komşuya dunduruyorsunuz bana o yemek varken aynı yemeği yapmanız çok çok itici geldi

kv ni kirmaktan korkuyor gibi degilsiniz hic? yaptigi yemegi yemiyosunuz, begenmeyip komsuya layik goruyorsunuz.. s...k yaristiriyorsunuz.. o koca aferin hayatim, cok iyisin askim, birtanesin karicim mi diyecek bu hallerinizi gore gore?
ne yapsaydım kocam kırılmasin diye yemegi cope mi atsaydım. hem ayten o yemeği benim yaptığımı düşüncesinde ne gibi bir kötülük var. o da güveç bu da güveç

Herkes yazmış ama anlamamakta diretiyorsunuz siz.

Ertesi gün güveç yapıp kayınvalidelere göndermek demek " Anne ben senden daha güzel yapıyorum, ye de gör" demektir.Ki kayınpeder de öyle söylemiş.Adamcağız büyük ihtimal size iltifat olsun, oğlum yuvasında mutlu olsun die demiştir ama ikiniz de kayınvalideye saygısızlkk yapmışsınız. Kocam yemeklerimi özledi kısmı ise palavra..Özlediyse farklı yemek yapardınız. Birebir aynısını yapmak art niyetli.

Komşunuza gelirsek..Onu da anlatıp durmuşsunuz şöyle böyle die.Ama kalan yemeği vereceğinize hiç vermeseydiniz daha iyiydi.Çok ayıp gerçekten de.Hem komşuya ayıp hem de annesinin yemeğine elden çıksın muamelesi yaptığınız için eşinize ayıp.

bu kadinin yaptigi dupeduz cingenelik, cirkeflik, bulasiklik, acgozluluk, bedavacilik, yamyamlik, haysiyetsizlik, gurursuzluk, doymazlik, çamurluk, serefsizlik, meymenetsizlik, dilencilik..

Allah katinda mesul degilsiniz hic merak etmeyin. koktu da vermedin, sordu da vermedin demez Allah. sorumluluk sizden gitmis.. bu noktadan sonra hala veriyorsaniz tamamen sizin ayibiniz..
yani şimdi Allah aşkına kötülük mu herkes beni suçladı. kaynanamın yaptığı da çok güzeldi. tamamen iyi niyetten sırf ziyan olmasin diye. art niyet bunun neresinde neden herkes beni tasa tuttu

ben kolay kolay insanları kötülemem heleki olayı tam anlamamissam
Valla sizin gerçek hayatınızı bilmiyoruz siz burda nasıl anladıysanız öyle biliyoruz yaptığının yanlışının yanlış olduğunu görmemekte ayrı bir yanlış

şimdi siz söyleyin hangimiz haksız. bu sabah işe uğurlamaya çalıştım yürü git dedi.
Yaptıklarınızn doğru olduğunu düşünüyorsunuz o zaman neden bize sordunuz.

Bu arada Ayten komşuya yemek vermeniz körü bir şey değil, ben de komşunla paylaşırım yemeğimi, ama eski olanı değil, taze olanı, tencere, tepsi artık neyde yaptıysam ordan ilk onun tabağına koyarım. Diğer türlüsü “biz yedik, doyduk kalan atılacağına sen ye” anlamına geliyor sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X