orası öyle. kayinbabam da söylüyor. ispata hic gerek yok herşey ortadaResmen aynı yemeği yaparak eşinize bir şeyleri ispatlamaya çalışmışsınız. Tamam tamam siz annesinden daha güzel güveç yapıyorsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası öyle. kayinbabam da söylüyor. ispata hic gerek yok herşey ortadaResmen aynı yemeği yaparak eşinize bir şeyleri ispatlamaya çalışmışsınız. Tamam tamam siz annesinden daha güzel güveç yapıyorsunuz![]()
yok cnm benim esim biraz eziktir o konuda. başkaları icin beni etmekten cok hoslanirAyten haketmıs o zamanesın baska bıseye kızmıstır acık acık sorun
Hahhh şimdi oldu. Bize bunlarla gelin. İyi niyetli masum gelin ayağına yatmayın. Zira yemiyoruzorası öyle. kayinbabam da söylüyor. ispata hic gerek yok herşey ortada
bisey sorayim size ama lutfen aciksozlulukle cevaplayın. aytenin kapısının önünden her geçtiğimizde gözleriyle poşetlerimi karıştırır ikram etmezsem o gün yedigimden hayır görmem. bigun evimdeyken ben başka odadayım benden habersiz 2 kıyafetli denedi. çocuklarımın kıyafetinin peşine düşer küçülünce benim çocuklara vereceksin onlar benim der. sen böyle bi kadına ici et dolu yemeği verdim diyemi art niyetli diyorsunBacım bizi inandıramadım senin koca hiç inanmaz. Neyse olan olmuş oturup bi kez daha güveç yapma bari şu konu kapansın![]()
koca tabak sadece eşime yeterdi benle 2 çocuk.ne yicektik acaba.koca bir tabak bol etli guvecim olsa valla ya önüne corba yaparim ya yanina pilav yaparim mis gibi yeriz..
sonuna kadar haksizsiniz.. dolapta annesinin yaptigi guvec olacak ben guvec yapip firina yollatacagim.. esim ne yapar diye dusundum de.. esinizi öpüp basinizda tasiyin.. az bile yapmis. ne var zehir mi.. yesen ne olur..
kalani komsuya vermek ayrica ayip, bunu kocana soylemek de ayip aferin karicim mi diyecekti.. alemsiniz ya..
bisey sorayim size ama lutfen aciksozlulukle cevaplayın. aytenin kapısının önünden her geçtiğimizde gözleriyle poşetlerimi karıştırır ikram etmezsem o gün yedigimden hayır görmem. bigun evimdeyken ben başka odadayım benden habersiz 2 kıyafetli denedi. çocuklarımın kıyafetinin peşine düşer küçülünce benim çocuklara vereceksin onlar benim der. sen böyle bi kadına ici et dolu yemeği verdim diyemi art niyetli diyorsun
bisey sorayim size ama lutfen aciksozlulukle cevaplayın. aytenin kapısının önünden her geçtiğimizde gözleriyle poşetlerimi karıştırır ikram etmezsem o gün yedigimden hayır görmem. bigun evimdeyken ben başka odadayım benden habersiz 2 kıyafetli denedi. çocuklarımın kıyafetinin peşine düşer küçülünce benim çocuklara vereceksin onlar benim der. sen böyle bi kadına ici et dolu yemeği verdim diyemi art niyetli diyorsun
koca tabak sadece eşime yeterdi benle 2 çocuk.ne yicektik acaba.
mesajimi guncelledim donup okuyun tekrar bence. bir posta daha laf soyledim.. yanina nohutlu pilav onden corba herkese ucer dorder kasik guvec.. yanina salata.. insan zaten az yiyor iftarda. mide almiyor.. ama mesele bu da degil. baska yemek yapabilirdiniz, aynisini yapmissiniz. mesele kompleks yapmis olmaniz.koca tabak sadece eşime yeterdi benle 2 çocuk.ne yicektik acaba.
ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptimYemek artınca yanına ne yapıyorsunuz siz? Çorpa pilav ne güne duruyor gidip aynısını yapmazdık hiç birimiz en azından.
Yanina başka bir yemek yapabilirdin ben olsam öyle yapardım o yetmez diye aynısını yapıp onu orda bırakmak çok saçma yani komşuya vermeseydiniz sanki onuda yiyceksinizkoca tabak sadece eşime yeterdi benle 2 çocuk.ne yicektik acaba.
boyle kadina yüz vermeniz de tamamen sizin sucunuz.. onun rizkindan siz sorumlu degilsiniz.. her alinanda her kokan seyde hakki yok.. siz cizginizi cizin bakalim kim ne karisabilir yediginize ictiginize.. bir hossunuz gercekten..bisey sorayim size ama lutfen aciksozlulukle cevaplayın. aytenin kapısının önünden her geçtiğimizde gözleriyle poşetlerimi karıştırır ikram etmezsem o gün yedigimden hayır görmem. bigun evimdeyken ben başka odadayım benden habersiz 2 kıyafetli denedi. çocuklarımın kıyafetinin peşine düşer küçülünce benim çocuklara vereceksin onlar benim der. sen böyle bi kadına ici et dolu yemeği verdim diyemi art niyetli diyorsun
iyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana dermesajimi guncelledim donup okuyun tekrar bence. bir posta daha laf soyledim.. yanina nohutlu pilav onden corba herkese ucer dorder kasik guvec.. yanina salata.. insan zaten az yiyor iftarda. mide almiyor.. ama mesele bu da degil. baska yemek yapabilirdiniz, aynisini yapmissiniz. mesele kompleks yapmis olmaniz.
ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim
Istediğiniz cevabı almışsınız tüm amacınızda buymuş zatenya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim
ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim