kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koca bir tabak bol etli guvecim olsa valla yemekle ugrasmam. ya önüne corba yaparim ya yanina pilav yaparim mis gibi yeriz..

sonuna kadar haksizsiniz.. dolapta annesinin yaptigi guvec olacak ben guvec yapip firina yollatacagim.. esim ne yapar diye dusundum de.. esinizi öpüp basinizda tasiyin.. az bile yapmis. ne var zehir mi.. yesen ne olur..

kalani komsuya vermek ayrica ayip, bunu kocana soylemek de ayip aferin karicim mi diyecekti.. alemsiniz ya..

baska bir gun de sen yap yolla kv ye.. ertesi gun yapmakta kompleks resmen.. o kaynana sen gelin.. rakibin degil. neyin atismasi bu?

güveci kayınvalidenizden daha güzel yapıyorsunuz aman ne meziyet. evde hazır duranı yiyeceğinize bir de kendinize iş edinip yenisini yapmışsınız. akıl alır gibi değil ya zamanınızın emeğinizin hiç mi değeri yok böyle boşa harcıyorsunuz. eşinize de aşırı hak verdim, annemin gönderdiği komşuya gönderilip aynısının tıpkısını yiyecek olsak ben de eşimle hır çıkarırım

Bacım bizi inandıramadım senin koca hiç inanmaz. Neyse olan olmuş oturup bi kez daha güveç yapma bari şu konu kapansın 🥳
bisey sorayim size ama lutfen aciksozlulukle cevaplayın. aytenin kapısının önünden her geçtiğimizde gözleriyle poşetlerimi karıştırır ikram etmezsem o gün yedigimden hayır görmem. bigun evimdeyken ben başka odadayım benden habersiz 2 kıyafetli denedi. çocuklarımın kıyafetinin peşine düşer küçülünce benim çocuklara vereceksin onlar benim der. sen böyle bi kadına ici et dolu yemeği verdim diyemi art niyetli diyorsun

koca bir tabak bol etli guvecim olsa valla ya önüne corba yaparim ya yanina pilav yaparim mis gibi yeriz..

sonuna kadar haksizsiniz.. dolapta annesinin yaptigi guvec olacak ben guvec yapip firina yollatacagim.. esim ne yapar diye dusundum de.. esinizi öpüp basinizda tasiyin.. az bile yapmis. ne var zehir mi.. yesen ne olur..

kalani komsuya vermek ayrica ayip, bunu kocana soylemek de ayip aferin karicim mi diyecekti.. alemsiniz ya..
koca tabak sadece eşime yeterdi benle 2 çocuk.ne yicektik acaba.

bisey sorayim size ama lutfen aciksozlulukle cevaplayın. aytenin kapısının önünden her geçtiğimizde gözleriyle poşetlerimi karıştırır ikram etmezsem o gün yedigimden hayır görmem. bigun evimdeyken ben başka odadayım benden habersiz 2 kıyafetli denedi. çocuklarımın kıyafetinin peşine düşer küçülünce benim çocuklara vereceksin onlar benim der. sen böyle bi kadına ici et dolu yemeği verdim diyemi art niyetli diyorsun

Troll müsünüz? Aytenden bize ne? Burada senin art niyetim kayınvalidene karşı olmuş eşin de buna kızmış sonuna kadar haklı olarak.

Yok yahu konu Ayten değil zaten ona takılma. O mevzuyu ayrıca çöz. Kayınvalidenin yemeğini komşuna verince eşine ayıp olmuş o da ona bozulmuş. Ben de gıcık oluyorum ama eşimin hatrına görmezden geliyorum.

mesajimi guncelledim donup okuyun tekrar bence. bir posta daha laf soyledim.. yanina nohutlu pilav onden corba herkese ucer dorder kasik guvec.. yanina salata.. insan zaten az yiyor iftarda. mide almiyor.. ama mesele bu da degil. baska yemek yapabilirdiniz, aynisini yapmissiniz. mesele kompleks yapmis olmaniz.

Yemek artınca yanına ne yapıyorsunuz siz? Çorpa pilav ne güne duruyor gidip aynısını yapmazdık hiç birimiz en azından.
ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim

Yanina başka bir yemek yapabilirdin ben olsam öyle yapardım o yetmez diye aynısını yapıp onu orda bırakmak çok saçma yani komşuya vermeseydiniz sanki onuda yiyceksiniz

Aslında söylenen söylenmiş ama yine de yazmadan edemedim. Yaptıklarınız hiç hoş değil. Bu kadar haset nasıl oluyor insanlar anlamıyorum. Evde kayınvalidenin yemeği varken ona nispet git aynısından yap(eşim özledi bahanesi de ayrı bir komedi, başka hiçbir yemek yok değil mi yapılacak), sonra git komşuya eski yemeği ver(niyetiniz hiç iyi gelmedi, resmen çöpe atmayayım komşuya vereyim). Eşinizin hiç mi hatırı yok üzerinizde. Hiç usul, adap bilmiyorsunuz, ayıp valla...

boyle kadina yüz vermeniz de tamamen sizin sucunuz.. onun rizkindan siz sorumlu degilsiniz.. her alinanda her kokan seyde hakki yok.. siz cizginizi cizin bakalim kim ne karisabilir yediginize ictiginize.. bir hossunuz gercekten..

mesajimi guncelledim donup okuyun tekrar bence. bir posta daha laf soyledim.. yanina nohutlu pilav onden corba herkese ucer dorder kasik guvec.. yanina salata.. insan zaten az yiyor iftarda. mide almiyor.. ama mesele bu da degil. baska yemek yapabilirdiniz, aynisini yapmissiniz. mesele kompleks yapmis olmaniz.
iyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana der

ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim

Bir de onlara mı gönderdiniz. Allahım sana geliyorum. Tabii övebilir daha güzel de yapıyor olabilirsiniz. Kimse size kötü yaptınız demedi burada. Kendinizi kanıtlamak için çok yanlış bir zamanı seçmiş cevabınızı da küserek almışsınız.

Istediğiniz cevabı almışsınız tüm amacınızda buymuş zaten

Resmen kayınvalideye iki kere ayıp edilmiş,işte güveç budur ne demek yahu. Ne düşüncesiz bi tavır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X