Kahvaltı hazırlamak konusunda yardım istiyorum

merhaba,kendi nacizane fikrim ,eger kahvaltiya borek corek koymak istiyorsan geceden hazirla,daha pratik oluyor,kiymali,peynirli farketmez ayni sekilde pogaca falanda geceden hazirlanilabilir,sicak sicak olsun dersen atarsin firina isinir,milfoy en basiti zaten biraz erken kalksan sofrani kurana ,cayini demleyene kadar 20 dk da pismis oluyor,ben hep milfoylere nutalla surup sekil verip firana veriyorum cok giuel oluyor tavsiye ederim:)
ben bir ara zamanim olursa farkli kahvaltilik borekler yapip buzluga atmayi dusunuyorum,ister ev hanim olun ister calisin elinizin altindaki her pratik fkir hayat kuratarir...sevgiler

kahvaltıya önerebilceğim çok güzel ve lezzetli bir tarifim var arkadaşlar.bi arkadaşta buna benzer bir şey yazmıştı okudum tabi içine koyduklarımız değişebilir.
ben çok bayılıyorum
patatesleri küçük küpler şeklinde doğrayıp hafiif kızartıyorum
içine biberleri atıyorum onlar kızarınca
sucuk sosis ne varsa koyuyorum
biraz peynır bunlar hafif pişiyor
üzerine 3 yumurtayı çırpıyorum
yumurtaya biraz kekik karabiber ve tuz koyup sebzelerin üstünene döküyorum altını kısıp iyice pişiriyorum.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım :) masada güzel görüntüde oluşuyor :)

nesi ilginc arkadaslarZamanimi nasil iyi pratik kullanabilirim diye sordum...Daha once hic saat tutup kahvalti hazirlamadim ki,Farkindaysaniz yumurtayi nasil pisireyim degil sorum!
arkadasim sen kimseye bakma el elden ustundur.bende 8yillik evliyim hala sorarim ogrenirim bilmedigim seyleri kaldiki sen sadece oneri istedin.bu sayfalarida biseyler ogrenmek icin okumuyormuyuz?ben azonce patasli,sebzeli yumurtayi okudum hemen deniycem. Bu yumurta bilmedigim anlamina gelmiyor!!!

Konu nerelere gelmiş böyle.23 yıllık evliyim hala da sorarım bişeyler öğrenebilmek adına bunun evlilikte yıllarla alakası yok yemek kültürü çok geniştir herkes her yemeği pastayı çöreği yapabilecek demek değildir...Yaşça çok küçük olan bile yılların kadınını bile sollayıp geçebilir...

ben anlamadım. pateteslerle biberi birlikte kızartıp sonra içine diğerlerini mi atıyoruz

gerçekten miii???

Ben öncelikle böyle bir konu açıldığı için teşekkür etmek istiyorum.Tarif yazan arkadaşlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Çünkü ben gerçekten çok yararlandım.Burada bir konu açıldığı zaman sadece o arkadaşımız değil herkes yararlanıyor.Bizim gibi gençlere yeni evleneceklere çok yararlı olmuş.Benim en takıldığım şeylerden biriydi bu kahvaltıda ne yapsam konusu.Çeşitler az geliyordu bilmediğim için.Gerçekten çok çok mutlu oldum :) Çok şey öğrendim.

Ve tabiki zamanı iyi kullanmak.Nitekim konu sahibesinin konuyu açma nedeni buydu.Ya acayip mutlu oldum.Bu kadar küçük bir şeyden böyle mutlu oldum he he Çünkü internette çok zaman kaybettim bu kahvaltılıklar konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…