cok tesekkur ederim...
Kim hakli kim haksiz diye dusunurseniz bas sayfalara bakmaniz yeterli...
Ne 5 yillik evli olmam kaldi,nede baska bisey...
Bu arada susamli naneli cevizli peynir toplari veren arkadas tesekkurler...
Ha nutellali balli krepide deneyecegim
arkadasim sen kimseye bakma el elden ustundur.bende 8yillik evliyim hala sorarim ogrenirim bilmedigim seyleri kaldiki sen sadece oneri istedin.bu sayfalarida biseyler ogrenmek icin okumuyormuyuz?ben azonce patasli,sebzeli yumurtayi okudum hemen deniycem. Bu yumurta bilmedigim anlamina gelmiyor!!!nesi ilginc arkadaslarZamanimi nasil iyi pratik kullanabilirim diye sordum...Daha once hic saat tutup kahvalti hazirlamadim ki,Farkindaysaniz yumurtayi nasil pisireyim degil sorum!
kahvaltıya önerebilceğim çok güzel ve lezzetli bir tarifim var arkadaşlar.bi arkadaşta buna benzer bir şey yazmıştı okudum tabi içine koyduklarımız değişebilir.
ben çok bayılıyorum
patatesleri küçük küpler şeklinde doğrayıp hafiif kızartıyorum
içine biberleri atıyorum onlar kızarınca
sucuk sosis ne varsa koyuyorum
biraz peynır bunlar hafif pişiyor
üzerine 3 yumurtayı çırpıyorum
yumurtaya biraz kekik karabiber ve tuz koyup sebzelerin üstünene döküyorum altını kısıp iyice pişiriyorum.
cnm benim 5 yıllık evlisin bunu senin daha iyi bilmen lazım.ben olsam eşim o kadare erken gitse akşamdan hazırlar dolaba koyarım sabahta işte masaya yerleştirirm taze hazırlanacakları çay demlenene kadar yapardım :)
havuç rendesi üzerine limon sık sabahları dinç tutar.cebine çerez koy giderken eşinin.walla ben eşimin ayakkabı bağına kadar bağlayıp silerim giderken evden mutlu huzurlu ayrılması bambaşka.
gazetede okudum çinlilerin bu kadar çalışkan ve mutlu olmasının tek nedeni ;eşleri.
eşleri çalışsa dahil sabahları kahvaltılarını hazırlar ve ayakkabılarını siliermiş.erkek mutlu ayrılır evden o zaman :)
ben anlamadım. pateteslerle biberi birlikte kızartıp sonra içine diğerlerini mi atıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?