Kahvaltı hazırlamak konusunda yardım istiyorum

askitom bende aksamdan sigara böregi sararim, güzel kapanan bir kutuya dizerim buzdolabina koyarim
sabahda kizart misss
hatta bol yaparsan öglende aksamda kizartirsin1-2 gün bozulmuyo dolapta

hamur kızartması var bir de..içi boş oluyor kabarıyor puf puf..yumuşacık..çayla süper oluyor onu da deneyebilirsin cnm....

bana da en pratik gelen krep.1yumurta 1bardak süt az un çırp keğçe kepçe pişir.ya da katmer sabahları çok pratik buzlukta dolapta bulundur sabahları az tereyağda tavada ısıt peynir zeytin 5dk sürmez bunu hazırlamak

annem haşlayarak yapar çok severim ama ben bazen kızartarak da yapıyorum harika oluyo denemenizi tavsiye ederim hatta bazen için sosiste koyuyorum

Bilgiler için çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Haklısınız..Bende kahvaltı sohbetlerini çok severim, belkide sessiz olunsa bile birlikte kahvaltı yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Ortamı hoş oluyor çünkü.

Pazar günleri eşler hazırlamalı. En azından bazen.

...........

Bu konu enteresan olmuş..Arada konuyla ilgili yazılıyor, atışmalar oluyor, yine konuyla ilgili yazılmak için uğraşılıyor.

Son düzenleme:

seni takip etmek mi kendini madonna falan sanıyorsun herhalde sadece yorumların ne kadar saçmaysa düşün aklımda kalmışsın
beni düşündüğün için sağol egoisttttttttttt.....................
yorumlarınızı okurken şaştım kaldım. bu nasıl kelimeler böyle

bir kadında böyle konuşuyorsa erkeklere hiç kızmayalım

hiç yakıştıramadım
evt çok amaçlı

biz bir de köy peyniri alır ince kesip kızartırız o da çok güzel oluyor

nasıl oluyor bu canım. anlatsana

yorumlarınızı okurken şaştım kaldım. bu nasıl kelimeler böyle

bir kadında böyle konuşuyorsa erkeklere hiç kızmayalım

hiç yakıştıramadım

nasıl oluyor bu canım. anlatsana

canım bu peynirden ince bir dilim kesip tavaya atıp kızartıyosun..çok basit ama tadı güzel oluyor..ben seviyorum..az kızarsa yeter

Bu arada yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım çok pahalı değil ama canı çekenler olur diye düşündüm.

Köy peyniri kızartması deyince aklıma geldi; Hellim peyniride çok güzel oluyor kahvaltıda..
Dilimler halinde kesiliyor (ekmek dilimler gibi) tavada kızartılıyor yağsız olarak.

Tadı gerçekten güzel.

Konu içeriği nedeniyle "Yemek Tarifleri" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

tahrik sadece baska sey degil canim..
aldırma sen canım
Eki Görüntüle 349559

canım bu peynirden ince bir dilim kesip tavaya atıp kızartıyosun..çok basit ama tadı güzel oluyor..ben seviyorum..az kızarsa yeter

aaa ben buna heidi peyniri diyorum. hani heidi diye bi çizgi film vardı büyükbabası yapıyordu ya çok seviyorum benn bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…