Kahvaltı konusu

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhabalar hanımlar.
Ufak bir derdim var sizlerden fikir almak istedim.
Okul arkadaslarimla 4 kisilik bir grubumuz var. Ikimiz evde kaliyoruz (ben ailemle o ev arkadasiyla) diger ikili yurtta haliyle bulusmalar ya o arkadasta ya bende gerceklesiyor. Arkadasimin ev arkadasi da iyi kiz severiz hepimiz ona girip ciktikca tanidik genel olarak , musaitse o da katilir gelir gider bize ama her plana dahil olmasi biraz abes geliyor artik bana. (Sinif arkadasimin liseden arkadasi bu arada)
Yarin sinav var arkadasima dedim ssabah gel bize kahvalti yapariz aksam da okula geceriz. (Sadece o arkadasimi cagirdim digerlerinin isleri var)
Hep beraber bulundugumuz wp grubumuz var oraya yazdi "kahvalti yapilcak yarin ben cagrilmadim okk" diye. Normalde hic cagirmamazlik yapmaz herkesten once davet ederdim ama ders calisacagimiz icin gerek gormedim bugun. Bende "oyle kahvalti daveti degil canim ders calisacagiz bu sefer, haftaya hep beraber kahvaltiya davet ederim sizi" yazdim. "Oyle olsunnnn" yazmis.
Ayip mi ettim acaba ? Aklima cok takildi

Muhabbetiniz varsa, gruba da dahilse ben olsaydım topluca ederdim. Gelemeyenleri de ederdim yani maksat davet etti mi etti densin. Biraz dışlamış gibi olmuş bana kalırsa, pek hoşlanmadığınızı da hissettim kızdan. Olabilir elbet hoşlanmıyor olabilirsiniz ama gruba dahilse evet ayıp olmuş biraz.

Daveti arayarak yaptim gruptan yapmadim. Kizlardan teki sevgilisinde kaliyor bu ara diger arkadasinda hastane isi var. Aradim boyle boyle yarin gel calisalim hemde kahvalti yapariz dedim.

Daveti arayarak yaptim gruptan yapmadim. Kizlardan teki sevgilisinde kaliyor bu ara diger arkadasinda hastane isi var. Aradim boyle boyle yarin gel calisalim hemde kahvalti yapariz dedim.

Söylemiş demek ki Ceylin'e gidiyorum diye malum ev arkadaşı olunca. Ev arkadaşını hiç tanımasanız ne alaka da aynı evde olan iki insanı bence davet etmek lazımdı. Şey dersiniz olmadı "Canım kusura bakma ben ders çalışma için çağırmıştım senin sıkılacağını düşündüm zira muhabbet falan etmeyeceğiz yoğun çalışacağız. Derslerimiz bitsin hep birlikte güzel bir kahvaltı yaparız" falan diye gönül alabilirsiniz. Yazık dışlanmış hissetmesin.

Evet bu sekilde bir sey yazayim kesinlikle. Hic aklima gelmedi ders calisacagimiz icin. Tesekkur ederim yorum icin :)

Arkadaşınız neden duyurmuş ki?
Ayıp eden o olmuş bu durumda siz değil.
Mecbur değilsiniz en nihayetinde. Herkesin duymasını isteseydiniz gruba yazardınız zaten.

Her yere çağırmak zorunda değilsiniz,ben olsam buna bozulmam,hayat bunlar için çok kısa ,boşverin bence .
Kibarlık yapıp "kahvaltıya gideriz" de demişsiniz,ki demek zorunda bile değilsiniz

Ne gerek var,ister çağırır ister çağırmazsınız.
Gruptaki herkesle aynı samimiyette olmak zorunda değilsiniz,canınızı sıkmayın.Bana yazdıkları çocukça geldi açıkçası.

Biz uc yakin arkadasiz diyelim biri x biri y. Ben o gun xle vakit gecirmek isteyebilirim onunla mutlulugumu derdimi paylasmak isteyebilirim. Y bunu duysa veya ben soylesem bozulmaz yani. Yakin olmasina ragmen. X ile kahvalti yapicaz rahat rahat derim. Hatta ustune senlede bigun yapariz dememe gerek kalmaz

Ayıp eden arkadaşınız. Tek davet edildiğim yere gideceğimi ötekine söylemem. Yanlış anlayabilir diye. Kaldı ki ders calisacakmissiniz. Bu arkadaşların göbeği bir mi kesilmiş ki her davete beraber geliyorlar. Sacma yani. Siz de kahvaltı sözü yerine direkt ders çalışma amaçlı çağırdım ne münasebet deyip birakacaktiniz o düşünecekti. Hiç sevmem her seye dahil olmak isteyen insanları. Cagirilirsan gel cagirilmazsan sus. Sanki ilkokul çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…