- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Daveti arayarak yaptim gruptan yapmadim. Kizlardan teki sevgilisinde kaliyor bu ara diger arkadasinda hastane isi var. Aradim boyle boyle yarin gel calisalim hemde kahvalti yapariz dedim.Muhabbetiniz varsa, gruba da dahilse ben olsaydım topluca ederdim. Gelemeyenleri de ederdim yani maksat davet etti mi etti densin. Biraz dışlamış gibi olmuş bana kalırsa, pek hoşlanmadığınızı da hissettim kızdan. Olabilir elbet hoşlanmıyor olabilirsiniz ama gruba dahilse evet ayıp olmuş biraz.
Daveti arayarak yaptim gruptan yapmadim. Kizlardan teki sevgilisinde kaliyor bu ara diger arkadasinda hastane isi var. Aradim boyle boyle yarin gel calisalim hemde kahvalti yapariz dedim.
Evet bu sekilde bir sey yazayim kesinlikle. Hic aklima gelmedi ders calisacagimiz icin. Tesekkur ederim yorum icin :)Söylemiş demek ki Ceylin'e gidiyorum diye malum ev arkadaşı olunca. Ev arkadaşını hiç tanımasanız ne alaka da aynı evde olan iki insanı bence davet etmek lazımdı. Şey dersiniz olmadı "Canım kusura bakma ben ders çalışma için çağırmıştım senin sıkılacağını düşündüm zira muhabbet falan etmeyeceğiz yoğun çalışacağız. Derslerimiz bitsin hep birlikte güzel bir kahvaltı yaparız" falan diye gönül alabilirsiniz. Yazık dışlanmış hissetmesin.
Aynen degil mi?Her zaman çağırmak zorunda değilsiniz.samimi arkadaşınız olsa bile.keyfi buluşma toplasma da değil.ayıp olmamıştır
Fazla onemsemeyin.insanları hiçbir zaman memnun edemezsiniz,trip yapacak bişey bulurlar.burda sizin yaptığınız bir yanlış yok.Aynen degil mi?
Gelmedi ama triplenmis biraz
Arkadaşınız neden duyurmuş ki?Daveti arayarak yaptim gruptan yapmadim. Kizlardan teki sevgilisinde kaliyor bu ara diger arkadasinda hastane isi var. Aradim boyle boyle yarin gel calisalim hemde kahvalti yapariz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?