- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Bende katildim yarismaya
hiç bakma ona bakmaaa.. Iyyy bööğğğğ,, çokk piss çoookkkHemende trip yaparmış bakıyorum şimdi,kesin görmedim ondandır yani
hadii hadii.. Anne terliklerini unutmadık dahaa...Benim oyle hunerlerim yok be canimsiz yapin biz oylayalim..
hadii hadii.. Anne terliklerini unutmadık dahaa...
hadi bilgem yaa lutfennn
daha heycanlı olsunn
sende boyle sağ gosterip sol vurma sakın haa.. Kalbim dayanmaz bakKiz ne anne terligi dandik bi tarifti zaten
Hiic israr etme oyle yeteneklerim yok. Helenuryolu ve senin tarifinden sonra bu yarismaya katilmak cesaret ister bence. Anca biri uzay mekigi pogacasi yapsa anca
sende boyle sağ gosterip sol vurma sakın haa.. Kalbim dayanmaz bak
bi bakıyomuşum yarışmanın son gunu bomba bi tarifle katılıyomuşsun
bundan sonra tadını aldım yarışmaların. Heryerde gorursunuz beni artıkKiz yok be hayatimda pogaca yapmadim
bundan sonra tadını aldım yarışmaların. Heryerde gorursunuz beni artık
ağustosun sonu mu ne. Bende tam hatırlamıyom vallaaOylama vakti ne zamanmis? Ben hep unutuyorum
ağustosun sonu mu ne. Bende tam hatırlamıyom vallaa
ahaaaa yoksa katılmayı mı duşunuyosunnn
ayhh kalbim gümledi deYok yav ne katilicam oylama icin sordum
Kiz ne anne terligi dandik bi tarifti zaten
Hiic israr etme oyle yeteneklerim yok. Helenuryolu ve senin tarifinden sonra bu yarismaya katilmak cesaret ister bence. Anca biri uzay mekigi pogacasi yapsa anca
ayhh @Bilgece katıldı mı bizimkiler sönuk kalır. Dur kız vazgeçtim katılmasınestagfrllh canim, seninle ayni kategoride yarisma mutululugundan mahrum birakma bizi:* sen ne yapsan guzel olur
ayy teşekkur ederim canmm. Gormedim sanırımmoyle mi diyon...ben bunu dusunemedim ki
bebem sana basarilar dilediydim ama msjimi gormedin heralde :* seni cagirdigima pisman oldum....ne bilem senin boyle hamarat hatun oldugunu
estagfrllh canim, seninle ayni kategoride yarisma mutululugundan mahrum birakma bizi:* sen ne yapsan guzel olur
anaaa buda naza çekilio ne kadar hamarat olduğunu soyliyelim diye.Nur sen bu bebeme inanma. Kiz resmen alenen benimle dalga geciyo ya. Kustum onabiliyo ne kadar yeteneksiz oldugumu ve yuzume vuruyor..
ayy teşekkur ederim canmm. Gormedim sanırımm
yok kıız senin hamaratlığının yanında golgde kalıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?