Bebek Beslenmesi Kahvaltı sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kardelende aksine bulamaç kahvaltı hiç yemedi
ama bizim sorunumuzda kahvaltıda çeşit sevmemesi
haşlanmış yumurta paptes kızartması domates salatalık söğüş
yediği bunlar süt vermiyorum ben iştahını kapıyor gece yatarken sadece mama içiyor
onuda yaz gelince bırakıp süte dönücez ama biraz daha havalar ısınsın hastalık zamanı geçsin diye bakliyorum

bende aynı dertten muzdaribim kızlar ya oğlum 19 aylık 12.5 kilo dr a iştahsız dedim kilosu çok ii daha ne istiyosun dedi sabahları patates kızartması yada kavurmalı yumurta yiyo etin hatrına oda az bişe bu arada hala emziriyorum. emzirmeyi mi bıraksam ne yapsam bilemedim çünkü memeye çok düşkün

kızlar benimde oglum 7.5 aylık kahvaltı sorunumuz bızımde de var bulamaç halıne getırıyorum ama yemiyor ne yapmalıyım acaba blendrla sıvı yapsam bıberonlamı versem yardımcı olurmusuzz

Aynı sorun bizdede var kızım üç yaşında sabahları sadece bir bardak sütve haşlanmış yumurta onunda yarısını zorla yiyor.

oncelıkle kahvaltı oglen yemegı aksam yemegınde yadıklerımız ınsan oğlunun sonradan kazandıgı alıskanlıktan baska bırsey degıl..cocugunuz kahvaltı yapmıyorsa yapmasın dunyada bır cok ınsan kahvaltı yapmıyor corba ıcıyor yemek yıyor et yıyor meyve yıyor..sızınkıde yapmak zorunda degıl zamanla alısacaktır..sız sevdıgı seyler yedırmeye calısın ama sunuda deneyebılırsınız,mesela 4 gun sonra bır daha kahvaltı deneyın..kolay gelsın..

Back
X