kahvaltı takımı oluşturma konusunda yardım :)

aaa çok zarif canm günlük yemk içinde kullanınca kepçe spatulada faln almak lazım dimi

ben misafir çin 89 parça çatal bıçak alıcam canım onun içinde oluyor genelde kepçe vs. ama yine de çelik değil de teflon tencereleri vs. çizmesin diye almak lazım tabi...kafam karıştı valla iş çıkışında gidicem bakıcam bi bernardo'ya ben

beğendiğim çatal bıçak takımı bernardodaki 59 tl idi geçen hafta dün baktım 120 ye çıkmış o da böyle bir saçmalık yok cidden.. kahvaltı takımları direkt iki katına çıkmış çok sinir bozucuydu

Bütün fiyatları tavan yapmış.ama kırmızı düdüklü çaydanlığı alıcam yarın bir arkadaşımla 65 tlye gelmiş olacak.90 tlye indirimdeyken fırsat olmadıydı şimdi sahada kar yapmış olucaz...

canım ben güral porselenin 22 parça çay setini almıştım.içinde kahvaltı takımında olan herşey var çaydanlığına kadar sadece kahvaltılıkları yok onlarıda tek tek aldım cam yada yakın desenli şeylerden.fabrika satış mağazasından 40 liraya almıştım hemde çok tatlı bi modeli vardı daha kullanmak nasip olmadı ama kahvaltı takımım çok uyguna gelmiş oldu

valla çok akıllılık yapmışsın canım ya :) eminim çok güzeldir, güle güle kullanırsın inş.. bu da aklımda olsun benim

vallahi canım aynı kafa bende de var bende 6 lı kırmızı kare tabaklardan aldım. sonra keramikadan aşkı keyf seti aldım 2 kişilik. onun büyük kalpli tabakları haricinde diğer tabaklarını kare kırmızı tabaklarla birlikte takım olarak kullanıyorum. aynı renkteler. kırmızı beyaz takım oldular ayrıca karacadan da kırmızı kulplu çaydanlık aldım. bana yetiyor şimdilik

diğer takımlar hem çok yer kaplıyor hemde her parçasını kullanışlı bulmuyorum.

canım bence tek tek oluşturduğun zaman daha pahalıya geliyo setler 200 lira cvarında satılıyo fırsatlarla hiç uğraşma hazır al çok gerekiz bi parçasıda yok bernardoya bakman yeterli hemen birine aşık olursun zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…