Kahvaltı takımı önerileriniz ?

katre584

olmuşla ölmüşe çare yok.
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
677
333
88
Çok çeşit var alıp yemek takımında olduğu gibi pişman olmak istemiyorum birde çay bardağı ve fincanı takımlar var sizce hangisi ?

Kahvaltı takımını gereksiz buluyorum düşününce aslında.. Kırk yılda bir kahvaltıya misafir gelecek, yemek takımıyla sunum yapsam nolur ki? Benim yemek takımımda fincanlarım da var. Alıp almamakta çok kararsızım ya..

aslında annemde öyle söylüyo ama çok şirin modeller var ya özeniyorum hemde caydanlik tabaklar vs aynı renk aynı model takım herzmn iyidir. Tabaklari başka servistede kullanılabilir gibi geliyo bana yedek yemek takımı yerinede geçebilir

Ben alırsam çaydanlıklı düşünmüyorum zaten ama off kafam karışık valla, sanırım yine mecburen alınacak.

kahvaltı takımı almadım ..
3 tane yemek takımım var ..
fincan dolu, bardak dolu ..

Ben alırsam çaydanlıklı düşünmüyorum zaten ama off kafam karışık valla, sanırım yine mecburen alınacak.
Cnm almısken takım alırsın ayrıca bişey almaya gerek kalmaz kolay gibi görünüyo ama çok zor çook

kahvaltı takımı almadım ..
3 tane yemek takımım var ..
fincan dolu, bardak dolu ..
Ooo gerek kalmamış ztn kahvaltı takımına bnm bi tane yemek takımım var adam akilli diğerleri parça parça o yüzden kahvaltı takımını kesin almayi düşünüyorum

Hepsi mi? O kadar şeyi nereye nasıl sığdırıyorsun ya? Bravo valla.. Ben günlük olarak 18 ya da 24 parça almayı düşünüyorum.

2 takım mutfak dolabında ..
1 takım konsolun içinde
tatlım kalabalık misafirlerde,mevlütlerde iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…