Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı takımını gereksiz buluyorum düşününce aslında.. Kırk yılda bir kahvaltıya misafir gelecek, yemek takımıyla sunum yapsam nolur ki? Benim yemek takımımda fincanlarım da var. Alıp almamakta çok kararsızım ya..
aslında annemde öyle söylüyo ama çok şirin modeller var ya özeniyorum hemde caydanlik tabaklar vs aynı renk aynı model takım herzmn iyidir. Tabaklari başka servistede kullanılabilir gibi geliyo bana yedek yemek takımı yerinede geçebilir
Cnm almısken takım alırsın ayrıca bişey almaya gerek kalmaz kolay gibi görünüyo ama çok zor çookBen alırsam çaydanlıklı düşünmüyorum zaten ama off kafam karışık valla, sanırım yine mecburen alınacak.
Ooo gerek kalmamış ztn kahvaltı takımınakahvaltı takımı almadım ..
3 tane yemek takımım var ..
fincan dolu, bardak dolu ..
kahvaltı takımı almadım ..
3 tane yemek takımım var ..
fincan dolu, bardak dolu ..
Nee?Kullanıyor musun hepsini peki?
kütahya porselen
güral porselen
karaca jasmin porselen
cokmu ?![]()
Bence çok ya.. Ben şu büyük yemek takımlarından aldım bir tane o kadar.. Bide günlük alırım yeter işte.. :)
Bence çok ya.. Ben şu büyük yemek takımlarından aldım bir tane o kadar.. Bide günlük alırım yeter işte.. :)
büyük yemek takımı derken ?
94 parca benimkiler de :)
Hepsi mi? O kadar şeyi nereye nasıl sığdırıyorsun ya? Bravo valla.. Ben günlük olarak 18 ya da 24 parça almayı düşünüyorum.
2 takım mutfak dolabında ..
1 takım konsolun içinde![]()
tatlım kalabalık misafirlerde,mevlütlerde iyi oluyor![]()
Zaten misafir pek sevmem, hele ki kalabalık olanını hiç sevmem![]()