kahvaltı takımım hakkında ne düşünüyorsunuz kızlarr

aysegul90e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
107
7
48
35
Afyon
seneye evleniyorum çeyizlerimi almaya aşladım ufak ufak... ilk kahvaltı takımımla başlamak istedim ne düşünüyorsunuzz acabaaaa

Eklentiler

• $15aba_karaca-lilyum-42-parca-kahvalti-takimi.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 95
Canım çok güzelmiş çok cici mutlu kahvaltılar yaparsınız inşallah.

seneye evleniyorum çeyizlerimi almaya aşladım ufak ufak... ilk kahvaltı takımımla başlamak istedim ne düşünüyorsunuzz acabaaaa

Aynısını ben aldım canım geçen yıl bu sıralardı modelin piyasaya ilk çıktığı hafta mağazada görür görmez bayılmıştım.Karaca lilyum serisi :)

Aynısını ben aldım canım geçen yıl bu sıralardı modelin piyasaya ilk çıktığı hafta mağazada görür görmez bayılmıştım.Karaca lilyum serisi :)

ewett canım nette pek rastlamadım kullanan da cok görmedim nedense :) nasıl memnun musun peki?

ewett canım nette pek rastlamadım kullanan da cok görmedim nedense :) nasıl memnun musun peki?

Zaten elite bir model olduğundan karacanın her bayisinde bulunmuyor. Ben 1 yıldır hiç kimsede görmedim.Hele burada kadınlar kulübünde paylaşılanların içerisinde hiç yok. :)

Valla ben çok beğenerek almıştım. Pembeli çiçekli böcekli modelleri hiç sevmediğimden çok asil görünmüştü gözüme. Henüz kullanmadım ama birkaç kez heveslenerek kutusundan çıkarmıştım. Gayet ağır ve çok hoş.

Aynı takımın kahve fincanları çıkmış bir bak istersen karacadan hemen alıp kombinledim.Kaçırma derim :)

ben çiçekli böcekli severim de ne bileyim herkeste aynısı olunca soğudum bıraz onlardan . bunu da renklı Amerikan servislerle kullanır cicili bicili yaparım diye aldım ama iyikı almısımm diyorum :) güle güle kullanalımm :)

kahve fincanlarına da bakarım çookk tesekkurlerrrr

sende begendınmı benım ceyızcıklerımı :) özellikle yemek takımını soruyorum :)

Ewet canimm cokk begendimm yemek takimini su takiminda cok hoşmus iyi günlerde kullan hepsini sende karacadan almissin cogu ceyizini benim gibi :) bende baya bisey aldim ama burada paylasmadim. Karaca home nin bi nevresim takimi var ona mutlaka bak ben aldim kumasi o kadar yumusak ve guzel ki saten pamuk kumaşi harika bi hissi var aksam fotografini atarimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…