- Konu Sahibi aysegul90e
-
hem şık hem de sevimli bir takım güzel günlerde kullan
Gayet hoş bir model, güle güle kullan..
Güle güle kullan canım yemek takımın çok hoşmuş
Canım çok güzelmiş çok cici mutlu kahvaltılar yaparsınız inşallah.
seneye evleniyorum çeyizlerimi almaya aşladım ufak ufak... ilk kahvaltı takımımla başlamak istedim ne düşünüyorsunuzz acabaaaa
Aynısını ben aldım canım geçen yıl bu sıralardı modelin piyasaya ilk çıktığı hafta mağazada görür görmez bayılmıştım.Karaca lilyum serisi :)
ewett canım nette pek rastlamadım kullanan da cok görmedim nedense :) nasıl memnun musun peki?
Zaten elite bir model olduğundan karacanın her bayisinde bulunmuyor. Ben 1 yıldır hiç kimsede görmedim.Hele burada kadınlar kulübünde paylaşılanların içerisinde hiç yok. :)
Valla ben çok beğenerek almıştım. Pembeli çiçekli böcekli modelleri hiç sevmediğimden çok asil görünmüştü gözüme. Henüz kullanmadım ama birkaç kez heveslenerek kutusundan çıkarmıştım. Gayet ağır ve çok hoş.
Aynı takımın kahve fincanları çıkmış bir bak istersen karacadan hemen alıp kombinledim.Kaçırma derim :)
Zaten elite bir model olduğundan karacanın her bayisinde bulunmuyor. Ben 1 yıldır hiç kimsede görmedim.Hele burada kadınlar kulübünde paylaşılanların içerisinde hiç yok. :)
Valla ben çok beğenerek almıştım. Pembeli çiçekli böcekli modelleri hiç sevmediğimden çok asil görünmüştü gözüme. Henüz kullanmadım ama birkaç kez heveslenerek kutusundan çıkarmıştım. Gayet ağır ve çok hoş.
Aynı takımın kahve fincanları çıkmış bir bak istersen karacadan hemen alıp kombinledim.Kaçırma derim :)
seneye evleniyorum çeyizlerimi almaya aşladım ufak ufak... ilk kahvaltı takımımla başlamak istedim ne düşünüyorsunuzz acabaaaa
çok şık canım güle güle kullan :):)
çokk tesekkurler tatlımmm
sende begendınmı benım ceyızcıklerımı :) özellikle yemek takımını soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?