- 21 Ocak 2018
- 8.621
- 21.393
- 348
- 33
Yaa aynen gecen ay dediler biz soyle muhabbet ederiz boyle muhabbet ederiz hic goremedik yaniMuhabbete bile gelen yok ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa aynen gecen ay dediler biz soyle muhabbet ederiz boyle muhabbet ederiz hic goremedik yaniMuhabbete bile gelen yok ki![]()
Aynen ,bak hala yoklarYaa aynen gecen ay dediler biz soyle muhabbet ederiz boyle muhabbet ederiz hic goremedik yani![]()
Bende gidiyorum uyumaya sende oyle yap bosverAynen ,bak hala yoklar![]()
En iyisi zaten,hadi iyi uykularBende gidiyorum uyumaya sende oyle yap bosver![]()
Ev ile uğraşıyoruz canım pek iyi sayılmam çok yoruldum daha iş çok sen nasılsınNasılsınız :))![]()
En geç cumartesi işim bitmiş olur sonra yaparım inşaallah
Ben olmasam sahip çıkan yok
Bende bugün hiç iyi değilim sanırım tansiyon düştü çok fenayım şuan :/Ev ile uğraşıyoruz canım pek iyi sayılmam çok yoruldum daha iş çok sen nasılsın![]()
Hadi ya çok sevindimEn geç cumartesi işim bitmiş olur sonra yaparım inşaallah![]()
Ondan sonra ben tekrar çağırdım geldilerSelaaammm güzel hanımlaaaar
Kolay gelsin @HAbibte domatesle baya haşır neşir durumdasın belli ki
Hoş geldin evine nerelerdeydin kiMinik Duduklu Tencere ben kaçırmışım o kısmı en son kv yemeğe niyetlenip gelememişti size
![]()
Aaa geçmiş olsun bi şeyler iç(yüksekse şu düşükse bu diye vardır ya bilemedim şu an limonlu su şekerli su falan)Bende bugün hiç iyi değilim sanırım tansiyon düştü çok fenayım şuan :/
Aaa iyi etmişsin ne güzelOndan sonra ben tekrar çağırdım geldiler
Perşembe günü anneme gidip cumartesi döndüm :)) benim ailem biraz uzaklar bize :)
Ben su içip biraz istirahat ettim mi ayaklar 30 derece açı ile kendime geliyorim :/Aaa geçmiş olsun bi şeyler iç(yüksekse şu düşükse bu diye vardır ya bilemedim şu an limonlu su şekerli su falan)
Ne kadar mesafe var uzak mi :)Aaa iyi etmişsin ne güzelben de inşallah 1 haftaya kadar kavuşacağım aileme
![]()
Geçmiş olsun canım hayırdırBende bugün hiç iyi değilim sanırım tansiyon düştü çok fenayım şuan :/
Çok dengesiz yedik bugün akşam yemeği yemedik iki kurabiye ile gecistirdim yemek ve uyku çok etkiliyor benim tansiyonuGeçmiş olsun canım hayırdır![]()
Bugün akşam temizliğe başladık pazartesi biterse ,salı eşyaların bir kısmı iner yerleşir.Geriye kalanlar çarşamba olur.Hadi ya çok sevindim![]()