Tabi ki elimizden geldiğince destek oluruzBuldum yerimi ben darda kaldigimda ne yapcagimi sasirdigimda anada yardimci olurmusunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki elimizden geldiğince destek oluruzBuldum yerimi ben darda kaldigimda ne yapcagimi sasirdigimda anada yardimci olurmusunuz![]()
Dahada öyle yapicam zaten çok şükür kimsenin hakkına girmiyeyimde olsun banlanıym napalım kurallar böyle tutamadım çenemi işteSen bize yemek yap başka ellere gitme![]()
Hoş bulduk canımHoş geldiiiinnnn![]()
Tutmak gerekiyor bazenDahada öyle yapicam zaten çok şükür kimsenin hakkına girmiyeyimde olsun banlanıym napalım kurallar böyle tutamadım çenemi işte![]()
Dahada öyle yapicam zaten çok şükür kimsenin hakkına girmiyeyimde olsun banlanıym napalım kurallar böyle tutamadım çenemi işte![]()
Bdv de takılınca oluyor hep. Girip sadece buralarda takılıp çıkmak gerek aslındaTutmak gerekiyor bazen
Ben tutarım genelde yoksa çok ban alırdım![]()
Ben oraları çok okuyorum ama yazmam:)Bdv de takılınca oluyor hep. Girip sadece buralarda takılıp çıkmak gerek aslında![]()
Hiç hoş bulmadımHoşgeldin datlum kıymetlim![]()
İyi olmuş akıllı olsaydınızHiç hoş bulmadımmune konaklama tesislerinde hizmet sıfır
![]()
Nevreste abla buseferki düşman başınaTutmak gerekiyor bazen
Ben tutarım genelde yoksa çok ban alırdım![]()
TsklrTabi ki elimizden geldiğince destek oluruz![]()
Hayırlı olsun nevroşEvet canım temizlik aşamasına geçtik![]()
Yazdığım herşeyin arkasındayım niye kaldirdiysalar hiçte anlamadım ,onunla aynı kefeye konmak dışında bir pişmanlığım Yok ,çok şükürİyi olmuş akıllı olsaydınız![]()
Hiç bulaşmayınNevreste abla buseferki düşman başına
aman kimse duymasın![]()
Yok bidaha kimseye karışmam nazar boncuğum olsun budaHiç bulaşmayın![]()