Biz sadece karşı binadaki anneme birde kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Maske takıyoruz genelde:)
Herkes tatilde gezmelerde:)Belkide biz hatalıyız:)Buna alışıp hayata adapte olmalıyız:)
evet sülükten sonra öyle bir risk varmış.benim de 3.seans sülüklü olacak.
benim de %80 rahatlamış.patlamak üzere olan bir bomba gibisin dedi kadın
bal şerbeti içiyorsun dimi
Biz sadece karşı binadaki anneme birde kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Maske takıyoruz genelde:)
Herkes tatilde gezmelerde:)Belkide biz hatalıyız:)Buna alışıp hayata adapte olmalıyız:)
Okula nasıl yollayacagım diye düşünüyorum kızımı kolej olmasına ragmen korkuyorum ve okul cok temiz dezenfekte ediliyor sürekli bu corona olmadan o kadar titizler..cocuklar eve gidince mavi ısık devreye giriyor ama ben hala göndermekte kararsızım
Benim uan komşu karantina daymis eşimle muhabbet esnasında eşime söylemiş
Eşimde maske takıp evden cikmaman lazım demiş .bana öyle bişey soylemediler diyormuş ilk testi negatifmis biz negatif çıktıktan sonra öğrendik adam söylemedi ne kadar bize
Benim uan komşu karantina daymis eşimle muhabbet esnasında eşime söylemiş
Eşimde maske takıp evden cikmaman lazım demiş .bana öyle bişey soylemediler diyormuş ilk testi negatifmis biz negatif çıktıktan sonra öğrendik adam söylemedi ne kadar bize