Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavuk YemekleriKahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları
Oda var:)
Ya beğenmezler basit bulurlar yada biz kendi kendimize yarışıp kendi birincimizi seçiyor oluruz.
Yemek yapmayı beceremiyor,sunum bilmiyor niye 1. olamadım diyor bahane olarak onlar kendileri yarışıyor oluyor.
Ya beğenmezler basit bulurlar yada biz kendi kendimize yarışıp kendi birincimizi seçiyor oluruz.
Yemek yapmayı beceremiyor,sunum bilmiyor niye 1. olamadım diyor bahane olarak onlar kendileri yarışıyor oluyor.
hayır birbirimizi eleştirebiliriz,fikir verebiliriz hata bazen beğenemeyedebiliriz.ama hepimiz emek veriyoruz.sen kimsin de yapamadığın şeyi eleştiriyorsun
hayır birbirimizi eleştirebiliriz,fikir verebiliriz hata bazen beğenemeyedebiliriz.ama hepimiz emek veriyoruz.sen kimsin de yapamadığın şeyi eleştiriyorsun
Ee site geneline oy gidiyor kac yuz kisi oy veriyor birinci belli oluyor yani aman kazanamayip gaza geliyor demekki millet artik kim katilip sonradanmi boyle diyolar bilemiyorum