- 21 Ocak 2018
- 8.632
- 21.389
- 348
- 33
Senin sofranami laf ettiler ben fransiz kaldimikincisin abla
doğru diyorum ama![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sofranami laf ettiler ben fransiz kaldimikincisin abla
doğru diyorum ama![]()
![]()
AminAllah sonumuzu hayretsin

Buraya katilmayip dalga gecenlermi varmis yaniArkadan bizim bölümü sallayanlara![]()
Ben hiç görmedim sevdiğin günü de ,neyseArada sevebilirim ruh durumuma bağlı![]()
demine ayıp,kendileri de kursunlar bakalım kolaysa![]()

ivit denize nazır divinimSenin sofranami laf ettiler ben fransiz kaldim![]()
Sen bile şaşkınsın bu duruma valla bende ne yaptıgımı bilmiyorumGünaydın
Çok sevme nazar olacak![]()
Oda var:)Senin sofranami laf ettiler ben fransiz kaldim![]()
Keçi sütü diye aslan sütü içmiş gibisinSen bile şaşkınsın bu duruma valla bende ne yaptıgımı bilmiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Böyle devam etSen bile şaşkınsın bu duruma valla bende ne yaptıgımı bilmiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Altına imzamı atarımOda var:)
Ya beğenmezler basit bulurlar yada biz kendi kendimize yarışıp kendi birincimizi seçiyor oluruz.
Yemek yapmayı beceremiyor,sunum bilmiyor niye 1. olamadım diyor bahane olarak onlar kendileri yarışıyor oluyor.
hayır birbirimizi eleştirebiliriz,fikir verebiliriz hata bazen beğenemeyedebiliriz.ama hepimiz emek veriyoruz.sen kimsin de yapamadığın şeyi eleştiriyorsundemi![]()
şahsen ben kendimde aşırı ilerleme görüyorum buraya geldiğimde bir halt bilmiyordum
bunlar bile benm için harika
ivit denize nazır divinim![]()
Aslanlar aslan sütü içer siz keçi sütü içinKeçi sütü diye aslan sütü içmiş gibisin![]()
Denize nazir degilimki bak evimde alibeykoy merkeze bakiyor soframdemi![]()
şahsen ben kendimde aşırı ilerleme görüyorum buraya geldiğimde bir halt bilmiyordum
bunlar bile benm için harika
ivit denize nazır divinim![]()
amannnnnnn boşver ablahayır birbirimizi eleştirebiliriz,fikir verebiliriz hata bazen beğenemeyedebiliriz.ama hepimiz emek veriyoruz.sen kimsin de yapamadığın şeyi eleştiriyorsun![]()

Koçum ben,saksı değilimAslanlar aslan sütü içer siz keçi sütü için![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adresi aldık çaya geliyoruzDenize nazir degilimki bak evimde alibeykoy merkeze bakiyor soframneyse kim demisse ayip etmis cahilliğinden demistir :)
Valla kasalarla götürmüş bence
Enerjik bir karıyım ama bunun için içmeye gerek yok siz ruhsuzsunuz
Ee site geneline oy gidiyor kac yuz kisi oy veriyor birinci belli oluyor yani aman kazanamayip gaza geliyor demekki millet artik kim katilip sonradanmi boyle diyolar bilemiyorumOda var:)
Ya beğenmezler basit bulurlar yada biz kendi kendimize yarışıp kendi birincimizi seçiyor oluruz.
Yemek yapmayı beceremiyor,sunum bilmiyor niye 1. olamadım diyor bahane olarak onlar kendileri yarışıyor oluyor.