Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Yok ben senin sofranı çok beğendim :)
Bu sonucu ailece bekliyorduk yani seni önlerde😂
Şimdi geldiler bağlıyorlar ömrümü yediler😂
Tekrar teşekkür ederim ozaman, öpüyorum kızları :KK36: bende bir haftadir dondurucunun servisini bekliyorum vişne aticam bir gelip acamadilar,ben açarsam garanti dışı oluyor 🤦

Aynen öyle canım sofra 2.planda kalıyor:)
Evet o yuzden bir daha aman sofra kurmakmis hic ugrasmayi düşünmüyorum ugras dur kocmaan sofra kur senin yarin kadar ugrasmayan sofralar seni gecsin :işsiz: Simdi yazdiklarimdan alinan cok kisi olur ama gercek dusuncelerim bu yani kusura bakmayin :)

Evet o yuzden bir daha aman sofra kurmakmis hic ugrasmayi düşünmüyorum ugras dur kocmaan sofra kur senin yarin kadar ugrasmayan sofralar seni gecsin :işsiz: Simdi yazdiklarimdan alinan cok kisi olur ama gercek dusuncelerim bu yani kusura bakmayin :)
Sofra değilde tarif olsa çok daha ğoş olurdu :confused:

Buzluğa atacağına kurutsana daha iyi oluyor🤗Soframda vardı belki dikkatini çekmiştir:)
Abla burda kurumuyor ya:/ geçen gene denemek için bir patlıcan bir kabak astım gene kuflendi, ağustosta birdaha deniycem bu sefer akşamları eve alicam fırını ısıtıp içinde bekleticem sabah geri asicam olursa domates falanda kuruturum böyle 🤔

Abla burda kurumuyor ya:/ geçen gene denemek için bir patlıcan bir kabak astım gene kuflendi, ağustosta birdaha deniycem bu sefer akşamları eve alicam fırını ısıtıp içinde bekleticem sabah geri asicam olursa domates falanda kuruturum böyle 🤔
Haklısın canım onu düşünemedim:(

Bir ay gelip sende kalayim kisliklarimi hazirlar dönerim:rolleyes:
Gel beklerim🤩🤗Balkonum kocaman🤩
Bak tepsideki vişne elimdekiler kiraz🤩
IMG20200724163814.webp

IMG20200724163901.webp

Back
X