Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ne marka onu da diyiver de onu da yanlış anlamayım. Nokta alıntılamayın rica ediyorum zira çok sıkıldım bana sorulan soruya cevap verdiniz durum bu rica ediyorum size sorulan sorulara cevap verin
Cevapla butonunu kullanabildigim heryer de yazabilirim,izninizle!

@Kazen konu dışı muhabbetler dönüyor ilgilenirseniz sevinirim.
Özgüvenini ortaya dök ve ne olduğunu çöz
Bu sitede bi özgüveni yüksek insan arıyorum
Özgüvenin yoksa maydonoz gazoz falan niye karıştırıyorsun senden olsa olsa salata olur çoban salata
Ne biliyim ben ne tuhaf muhabbetler öyle
Anlatın da anlayalım yav
Neyse ne yahu ben başka topiğe gider gülmeye ihtiyacım var zira gerginlik istemiyorum şikayeti bastım burası menü yeri geyik değil efenim kurallara uyalım uymayanları uyaralım
Gazoz muhabbeti bildiğimiz gibi değilse ne soda mı!
İyi muhabbetler o zaman ben de su böreği tarifi alırım diye gelmiştim aslında
Don atlet tabikisi patron
Ne marka onu da diyiver de onu da yanlış anlamayım. Nokta alıntılamayın rica ediyorum zira çok sıkıldım bana sorulan soruya cevap verdiniz durum bu rica ediyorum size sorulan sorulara cevap verin
Gazoz muhabbeti etkileyip yarışmaya dahil etme anlamında kullanılıyor.
Acaba yarışmaya katılır mı dedi arkadaş bende hayır yarışacak gibi değil yemeyi seviyor demek istedim.
Yani samimi sohbetinize dayanarak arkadaş ile böyle yazdık.Galiba siz rahatsız oldunuz.
Samimiyetten hoşlanmıyorsunuz sanırım :)
Kusura bakmayın biz genelde bu bölümde samimi,espirili sohbetler ederiz.
Herkes ile öyle sohbet edilemiyeceğini bir an aklımızdan çıkardık kusura bakmayın:)
Hayırlı geceler:)

Nevreste nevoşum ne güzel yazmışsın

Arkadaşım ben dışarıdan geldim Fransızım açıklayın da ben de muhabbet etmeye çalıştığınızı muhabbetin konusunu anlayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…