Cevapla butonunu kullanabildigim heryer de yazabilirim,izninizle!Ne marka onu da diyiver de onu da yanlış anlamayım. Nokta alıntılamayın rica ediyorum zira çok sıkıldım bana sorulan soruya cevap verdiniz durum bu rica ediyorum size sorulan sorulara cevap verin
Şükür benim gibi birini buldum hey Allahım sana şükürler olsunYanlış anlaşılma varsa 100 kerede açıklama yaparım gocunmam
Sınav çalışacaksın anlaşıldıCevapla butonunu kullanabildigim heryer de yazabilirim,izninizle!
Sana daha önce kendimi övmüş müydümŞükür benim gibi birini buldum hey Allahım sana şükürler olsun
Canim boyle olmazdi, kötü birsey mi varCevapla butonunu kullanabildigim heryer de yazabilirim,izninizle!
@Kazen konu dışı muhabbetler dönüyor ilgilenirseniz sevinirim.
Özgüvenini ortaya dök ve ne olduğunu çöz
Bu sitede bi özgüveni yüksek insan arıyorum
Özgüvenin yoksa maydonoz gazoz falan niye karıştırıyorsun senden olsa olsa salata olur çoban salata
Ne biliyim ben ne tuhaf muhabbetler öyle
Anlatın da anlayalım yav
Neyse ne yahu ben başka topiğe gider gülmeye ihtiyacım var zira gerginlik istemiyorum şikayeti bastımburası menü yeri geyik değil efenim kurallara uyalım uymayanları uyaralım
Gazoz muhabbeti bildiğimiz gibi değilse ne soda mı!
İyi muhabbetler o zaman ben de su böreği tarifi alırım diye gelmiştim aslında
Don atlet tabikisi patron
Gazoz muhabbeti etkileyip yarışmaya dahil etme anlamında kullanılıyor.Ne marka onu da diyiver de onu da yanlış anlamayım. Nokta alıntılamayın rica ediyorum zira çok sıkıldım bana sorulan soruya cevap verdiniz durum bu rica ediyorum size sorulan sorulara cevap verin
Baktım bulamadımİyi ki gormemissin diyeceğim gidip bakmandan korkuyorum
Su böreğine oy verdim pişmanım oyumu geri alabilir miyim lütfenSana daha önce kendimi övmüş müydüm
Dur bakayım, bana oy vermediysen hiç övmeyeyim
Ramazanda haftalık yaristik ama sofra da isimlerimiz yokBaktım bulamadım
Gazoz muhabbeti etkileyip yarışmaya dahil etme anlamında kullanılıyor.
Acaba yarışmaya katılır mı dedi arkadaş bende hayır yarışacak gibi değil yemeyi seviyor demek istedim.
Yani samimi sohbetinize dayanarak arkadaş ile böyle yazdık.Galiba siz rahatsız oldunuz.
Samimiyetten hoşlanmıyorsunuz sanırım :)
Kusura bakmayın biz genelde bu bölümde samimi,espirili sohbetler ederiz.
Herkes ile öyle sohbet edilemiyeceğini bir an aklımızdan çıkardık kusura bakmayın:)
Hayırlı geceler:)
Yanlış geldiniz tarif verdiğim sayfa başka burası geyik ve oylama bölümü:)İyi muhabbetler o zaman ben de su böreği tarifi alırım diye gelmiştim aslında
Arkadaşım ben dışarıdan geldim Fransızım açıklayın da ben de muhabbet etmeye çalıştığınızı muhabbetin konusunu anlayimGazoz muhabbeti etkileyip yarışmaya dahil etme anlamında kullanılıyor.
Acaba yarışmaya katılır mı dedi arkadaş bende hayır yarışacak gibi değil yemeyi seviyor demek istedim.
Yani samimi sohbetinize dayanarak arkadaş ile böyle yazdık.Galiba siz rahatsız oldunuz.
Samimiyetten hoşlanmıyorsunuz sanırım :)
Kusura bakmayın biz genelde bu bölümde samimi,espirili sohbetler ederiz.
Herkes ile öyle sohbet edilemiyeceğini bir an aklımızdan çıkardık kusura bakmayın:)
Hayırlı geceler:)
Ne içtin kafan güzelSu böreğine oy verdim pişmanım oyumu geri alabilir miyim lütfenbundan sonraki oylarım iyi şartlar sunanlara gidecek bu böyle biline
Evet tarif diye gelmiştim sonra farkına vardım dikkatinizi çekerim geyik olduğunun sonra farkına vardımYanlış geldiniz tarif verdiğim sayfa başka burası geyik ve oylama bölümü:)
Ssssssttt sakla gazozlariGazoz içermisin
Kusura bakmayın az önce yazdım :)Arkadaşım ben dışarıdan geldim Fransızım açıklayın da ben de muhabbet etmeye çalıştığınızı muhabbetin konusunu anlayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?