Ne marka onu da diyiver de onu da yanlış anlamayım. Nokta alıntılamayın rica ediyorum zira çok sıkıldım bana sorulan soruya cevap verdiniz durum bu rica ediyorum size sorulan sorulara cevap verin
Valla bilemicem gazoz dediniz Nevreste
hanım yok yiyici gibi duruyor tuhaf muhabbetler oysaki menülerin yarıştığı bir topik @Mune bu topik altındaki muhabbetler çok ilginç menüler hiç konuşulmuyor zira editör de dahil
Neyse ne yahu ben başka topiğe gider gülmeye ihtiyacım var zira gerginlik istemiyorum şikayeti bastım burası menü yeri geyik değil efenim kurallara uyalım uymayanları uyaralım
Ne marka onu da diyiver de onu da yanlış anlamayım. Nokta alıntılamayın rica ediyorum zira çok sıkıldım bana sorulan soruya cevap verdiniz durum bu rica ediyorum size sorulan sorulara cevap verin
Gazoz muhabbeti etkileyip yarışmaya dahil etme anlamında kullanılıyor.
Acaba yarışmaya katılır mı dedi arkadaş bende hayır yarışacak gibi değil yemeyi seviyor demek istedim.
Yani samimi sohbetinize dayanarak arkadaş ile böyle yazdık.Galiba siz rahatsız oldunuz.
Samimiyetten hoşlanmıyorsunuz sanırım :)
Kusura bakmayın biz genelde bu bölümde samimi,espirili sohbetler ederiz.
Herkes ile öyle sohbet edilemiyeceğini bir an aklımızdan çıkardık kusura bakmayın:)
Hayırlı geceler:)
Acaba yarışmaya katılır mı dedi arkadaş bende hayır yarışacak gibi değil yemeyi seviyor demek istedim.
Yani samimi sohbetinize dayanarak arkadaş ile böyle yazdık.Galiba siz rahatsız oldunuz.
Herkes ile öyle sohbet edilemiyeceğini bir an aklımızdan çıkardık kusura bakmayın:)