- 29 Ekim 2012
- 23.257
- 59.563
- 798
- 37
Nezaketten anlamıyorsun memnun da olmuyorsun olmaz yaaa olmazKabul etmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nezaketten anlamıyorsun memnun da olmuyorsun olmaz yaaa olmazKabul etmiyorum![]()
Kizlara soyle sofrayi kursunlar sende tarifi yaparsinİsityorum ama nasip bakalım:)
Ben zaten katılmak istediğim için katılacağım oy isteyen yokŞimdiden oy yok sana![]()
O zaman hile olmaz mıKizlara soyle sofrayi kursunlar sende tarifi yaparsin![]()
Tamam ya ağlamaBen zaten katılmak istediğim için katılacağım oy isteyen yok![]()

İnsallah size de nasip olsun canımen azından sahildesin biz de o da yok![]()
Yo niye hile olsunO zaman hile olmaz mıHazırlamak değilde erken yapmam son günlerde taşınma işim olursa belki yapamayabilirim:)Yoksa müsait olursam yaparım:)
Ufaklik uyandida tekrar uyutuyorum geri yaticam insallah:) yataginda dört donuyor bir koseye sıkışınca aglayip uyaniyor sonra sallayip tekrar yatiriyorum yastikla uyumaya alisamadigi icin hep boyle :) sen niye erkencisin
Eşim işe gittikten sonra uyuyamadım yevmiyeciler tam kapının önüne oturmuş servis bekliyor kapi pencere açık uyutmadilar birUfaklik uyandida tekrar uyutuyorum geri yaticam insallah:) yataginda dört donuyor bir koseye sıkışınca aglayip uyaniyor sonra sallayip tekrar yatiriyorum yastikla uyumaya alisamadigi icin hep boyle :) sen niye erkencisin
Hmm kötü olmus. Benim bebegimde uyumadi sabah sabah sinir icindeyim uyumasi gereken gunlerde hayatta uyumaz babasi gece 4 te geldi eve simdi saatlerce onu ses yapmadan oyalamaya calisicam biktimEşim işe gittikten sonra uyuyamadım yevmiyeciler tam kapının önüne oturmuş servis bekliyor kapi pencere açık uyutmadilar bir![]()

izmir' e gidince belki kaçamak olur nasip :)İnsallah size de nasip olsun canım
Çocuklar en yakın zamanda tekrar istiyor bizde![]()
Annende misin halaizmir' e gidince belki kaçamak olur nasip :)
evet 1 hafta diye gelmiştim 1 aydan fazla olduAnnende misin hala![]()

Ne güzel keşke benim olsaevet 1 hafta diye gelmiştim 1 aydan fazla oldu![]()
evimi özledim ama 10 günden fazlası sıkıcıNe güzel keşke benim olsa![]()
Hiç o kadar kalmadigim içim bilemiyciiimmmevimi özledim ama 10 günden fazlası sıkıcı![]()