- 24 Mart 2020
- 10.054
- 36.474
- 598
- 32
Yaa teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim. InşallahYa ,deme öyle, bence sen de çok iyi yapacaksın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim. InşallahYa ,deme öyle, bence sen de çok iyi yapacaksın![]()
Gayet ciddiyim ben ,rica ederim,merakla bekliyorumYaa teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim. Inşallah![]()
O yapti bile coktanGayet ciddiyim ben ,rica ederim,merakla bekliyorum![]()

Onun yapti bile coktan![]()
Senin sofranin hakkini yememek lazim simdi, gayet guzelVaaaaayyyy ben nerelereee gideemm
Benim moral sıf fııırrr sıf fıırrrr
Yeni açılan konuları görmüşümdür.![]()
Bnde hatirlamiorum bazen kim hangisini yapti dieBeynim yanmış![]()
Hayır tarifini de beğenmiştim, çok gelemeyince aklımda kalmamış demek :)Bnde hatirlamiorum bazen kim hangisini yapti die![]()
Neyse hatirlattim bak yoksaHayır tarifini de beğenmiştim, çok gelemeyince aklımda kalmamış demek :)
Son dakikaya kadar heyecan sürsün istedi herhalde
HeraldeSon dakikaya kadar heyecan sürsün istedi herhalde![]()
Sağol canım 2 güne biter inşaallah canım sonra ufak tefekler kalır
Maşallah sana güzelciğimSağol canım 2 güne biter inşaallah canım sonra ufak tefekler kalır![]()
Sağol canımMaşallah sana güzelciğim![]()
Kızlar da var,onlar da yardim eder,ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah
![]()
Teşekkür ederimmSenin sofranin hakkini yememek lazim simdi, gayet guzel![]()
Ben çok iyi yapacaksın deyince güzel oy alacaksın demek istediniz gibi algıladım o yüzden şey etmedimdiGayet ciddiyim ben ,rica ederim,merakla bekliyorum![]()
İkisini de kast ettimBen çok iyi yapacaksın deyince güzel oy alacaksın demek istediniz gibi algıladım o yüzden şey etmedimdi![]()
Kızlar, eşim,kardeşlerim bayağı kalabalık yapmaya çalışıyoruz.Çarşamba sabah büyük eşyalar taşınacak:)Sen de sağol canım![]()
![]()