- 24 Eylül 2018
- 100.634
- 299.004
- 898
Ben de öptüm ahretligimHayırlı geceler canım
Bende çıkıyorum ahretligim öptüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öptüm ahretligimHayırlı geceler canım
Bende çıkıyorum ahretligim öptüm![]()
Demek burda arkamdan kuyumu kazıp beni içine atmaya calisiyordunŞeyy kreplerin rengi tam olmamış bi de yumurtadan yaptığı çiçeğin bir yaprağı eksikBlue_Peri Diskalifiye olmalı
![]()
Abla yine ne allasen kulağıma süleBen bir fazlalık buldum.Oda olmasa çok şahane olurdu![]()
Çevir gazi yanmasın
Cittimi kız ben şimdi kuzenindeki konuştum
Şakamı yapıyon sen yine
Koselim beniiimŞakamı yapıyon sen yine![]()
Hemde nasıl içmişKoselim beniiimgel gel bakma sen ona bugün kendinde değil gazozu fazla içmiş o
![]()
Az ufak at öhöö boğazımda kaldi
Allahım yarebbim deli bu kız bende citti sandım
O kadar bandan bahsedip kendin banlanman da ne bileyim
Yok şimdi söylemem
Demek burda arkamdan kuyumu kazıp beni içine atmaya calisiyordunhiçte eksik yok
Abla yine ne allasen kulağıma süle![]()
Abla özele yaz çok merak ettim catliyimmi yaniYok şimdi söylemem![]()
Günaydın baliiimGünaydın![]()
Sofran çok renkli altına renkli değilde beyaz bir örtü serseydin muhteşem görünürdüAbla özele yaz çok merak ettim catliyimmi yani
Günaydın baliiim![]()
Aklıma geldi şimdi sofraya tekrar baktimda acaba ne fazla diyeSofran çok renkli altına renkli değilde beyaz bir örtü serseydin muhteşem görünürdü![]()
Başka fazlalık yok canım kahvaltı sofran çok iyi olmuş hatta kahvaltıya öyle süslü tabaklar çok yakışıyorAklıma geldi şimdi sofraya tekrar baktimda acaba ne fazla diyeneysem birdahakine öyle yapayım
![]()
Başka fazlalık yok canım kahvaltı sofran çok iyi olmuş hatta kahvaltıya öyle süslü tabaklar çok yakışıyor![]()