- 19 Kasım 2019
- 53.931
- 136.943
- 698
ayy tatil bitti bal kabağına döndüm
ablacımmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy tatil bitti bal kabağına döndüm
Aleyna tilki ile aynı yaşta misinTabi is guc yok gece yarilarina kadar konusun muhabbet edin burdaben cok yorgundum erkenden yattim uyudum bu arada ben 2000liyim bilmiyomusunuz
![]()
Nevreste
Minik Duduklu Tencere

Ay olarak kucugum ondan hattaAleyna tilki ile aynı yaşta misin![]()
Maşallah :)Ay olarak kucugum ondan hattaamaan napiyim o yaslari 92 liyim yasimdanda memnunum
![]()
Canım benim valla tatilden çok hasret giderme..malum pandemi pek evden çıkmıyoruz.. kalabalık tabi biraz..idare ediyoruz şükür.
Sağol ablacım çok iyiyim
Hoşgeldin canımayy tatil bitti bal kabağına döndüm
ablacımmmmmmmmmm![]()
Haklısın canım bol bol hasret giderin .Allah'a emanet olunCanım benim valla tatilden çok hasret giderme..malum pandemi pek evden çıkmıyoruz.. kalabalık tabi biraz..idare ediyoruz şükür.![]()
İyi gezmeler canım sefan olsun maşaallah sizeSağol ablacım çok iyiyim
Memleketteyim ailemle birlikte olmakta yetiyo çok gezilemese deAnkara Yozgat Kayseri yanıyo(gezememiş halim 4 günde 3 il
) Erzurum yazın şahane biyermiş onu anladım .
Burda da herkes iyidir inşallah
Masalara oylama da bakcam artık şimdi çok fırsat bulamıyorum. Şimdilik hoşçakalın![]()
Günaydın![]()
çenesi düşükler günaydın
o yuvallakları kaldırın başım gözüm böyle oluyo![]()
Tünaydın güzelliklerGünaydınlar![]()
Nasıl iş güç yok ben daha ev yerleştiriyorumTabi is guc yok gece yarilarina kadar konusun muhabbet edin burdaben cok yorgundum erkenden yattim uyudum bu arada ben 2000liyim bilmiyomusunuz
![]()
Nevreste
Minik Duduklu Tencere
Tünaydın canımmTünaydın güzellikler![]()
Masallah gerkes citir bu topikteNasıl iş güç yok ben daha ev yerleştiriyorumArada gidip kayısıya yardım ettim daha ne olsun
Bende 2001 liyimAleyna bile ablam oluyor
![]()
Ablacim❤
aynı fikirdeyimAblacim❤
Eskiden buralara geldigimde sayfa cok yetisemiorum die yazmiodum
Simdi bi yada iki sayfacik ilerlemis oluyo![]()
Vallahi, eski usül legene su koyup icine girelim bizde bariaynı fikirdeyim
herkes tatile dağıldı galiba
zengin değilizki yazlığımız olsun![]()
![]()