- 19 Kasım 2019
- 53.931
- 136.943
- 698
Vallahi, eski usül legene su koyup icine girelim bizde bari![]()
Allahta seni güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi, eski usül legene su koyup icine girelim bizde bari![]()
Amin![]()
ölecem gülmekten kız aklına nerden geldi
Allahta seni güldürsün![]()

kız olanda davet etmiyorAmin
Züğürt tesellisi iste, yazlik olmayinca![]()
Ay demi, boyle dusunmedim bakkız olanda davet etmiyor![]()
![]()
![]()
İyiyim canım benim
Tabi canım hepimiz çıtırız en çıtır benimMasallah gerkes citir bu topikteozaman siz yorulmuyosunuz
dun kahvaltiya misafir cagirdim sonra disari cik tekrar eve gel sofra kur 3 cocuk pertim cikti
![]()
Canım herkes tatilde:)Ablacim❤
Eskiden buralara geldigimde sayfa cok yetisemiorum die yazmiodum
Simdi bi yada iki sayfacik ilerlemis oluyo![]()
Allah kolaylık versin canımİyiyim canım benimYoğunum biraz. Evin dış yalıtımı da yapılıyor inşaat işi girdi araya.
Bu arada ne renk olsa acaba evin dışı, sen zevklisin ben seçemedim![]()
Neden vuruyorsun
Yoksa tatlı mı yemiş
Bir sofra daha coktan hazir ama kankim bugun yeni ise basladi onun heycani varfi insallah aksam yukleyebilirBir sofra daha hazırlanmış yakında eklenir![]()
Dogru sen aliskinsin ben degilim yaslar 5 3 2 idi kavurdular bizi ama olsun oglum eglendiTabi canım hepimiz çıtırız en çıtır benim
Bende 3 çocuk hep vardı:)
O zaman hazır eklenecek 3 sofra varBir sofra daha coktan hazir ama kankim bugun yeni ise basladi onun heycani varfi insallah aksam yukleyebilir![]()
3 soframi ozaman 20 oluyomuyuz :)
Ben ikiz büyüttüm daha ne olsun:)Dogru sen aliskinsin ben degilim yaslar 5 3 2 idi kavurdular bizi ama olsun oglum eglendi![]()
Evet ikiz ayri bir boyut zatenBen ikiz büyüttüm daha ne olsun:)
Aynen oğlun için iyi olmuş![]()
Tam belli değil canım ocak yok:)Yani ocaksız kahvaltı sofrası sıkıntı:)Evet ikiz ayri bir boyut zatensen yapamiyomusun sofrani :)