- 21 Ocak 2018
- 8.632
- 21.388
- 348
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun mu ne dersiniz:)İnsallah :) onumuzdeki ay et yarismasinda yasakli tarif olcakmi :)
Aynen genelde öyle oluyor:)
Bilmem ben tekrar oldular sandim ozaman bisey diyemem :) yoreselde mi oldu ayni tarifler karistirdimmiOlsun mu ne dersiniz:)
Her yıl başka tarif 1. oluyor:)
Tantuni,ali nazik ve çökertme 1. oldu:)Yani her yıl aynısı olmadı:)
Oda farklı oldu canım:)Bilmem ben tekrar oldular sandim ozaman bisey diyemem :) yoreselde mi oldu ayni tarifler karistirdimmi
İyi iyi süper bu sefer bakalim neye kismet :) benim istedigim bir tarif var bunlar degil zatende kimse almazsa bakalim :)Oda farklı oldu canım:)
Şimdi yine baktım 2 kez tantuni
1 kez çökertme
1 kez ali nazik
1 kez sac kavurma
1 kez de biftek sarma 1. olmuş:)
Hayırlısı canım inşaallah alırsın:)İyi iyi süper bu sefer bakalim neye kismet :) benim istedigim bir tarif var bunlar degil zatende kimse almazsa bakalim :)
Bakalim artik gorucez :)Hayırlısı canım inşaallah alırsın:)
takımda yazmadım diye zannımca
Baktım tartı agir yazmadım bonus itiraf ediyorumNeden vuruyorsunYoksa tatlı mı yemiş
![]()

Ağzıma dolandi şarkı dunden
takımda yazmadım diye zannımca
Baktım tartı agir yazmadım bonus itiraf ediyorum![]()

Hani seviyordun
hani senin olacaktım 
O zaman diyetine uygun davranHani seviyordunhani senin olacaktım
![]()
Eşim kisskirtiyor salatanın suyuna iki lokma ev ekmeği bırakmış biri senin biri benim bak diyorO zaman diyetine uygun davran![]()
Onu dinlemeEşim kisskirtiyor salatanın suyuna iki lokma ev ekmeği bırakmış biri senin biri benim bak diyor![]()
Bisey sorucam ama sakin yanlis anlama boyun ve kilona bakinca baya kilolusun yani esin demiyormu sagligin icin zayifla yada ne bileyim eskiden boylemiydin falan seni yemeye tesvik ediyor bide :)Eşim kisskirtiyor salatanın suyuna iki lokma ev ekmeği bırakmış biri senin biri benim bak diyor![]()
Bizimle alakası yokYemek yarışmaları durdurulsun![]()