Et tabi ki hakediyorBana da çakmış tokatlari,neyse ki iade ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Et tabi ki hakediyorBana da çakmış tokatlari,neyse ki iade ettim![]()
Aynen çok şükürAllahtan böyle sevmiyoruz![]()
hah cuk diye olduKendileri yapsınlar görelim o cesaret bile yok.
Konuşması çok kolay![]()
sen kim olduklarını söyledin işte jennam adı üstündeKimmiş o hadsiz ?![]()
Bir de ben yokken saldırmışEt tabi ki hakediyor![]()
Bugün de sukrettirdi bizi ,sağolsun koca yürekli kadinAynen çok şükür![]()
Sakin kimse ne diyor umursama, kimsenin haddine değil oyle konusmak. Hâlt etmis kim demişsehah cuk diye oldu
güzel laf ablacım...
valla diline sağlık
buyursunlar görelim
sen kim olduklarını söyledin işte jennam adı üstünde![]()
![]()
Öyle canım konuşması kolayhah cuk diye oldu
güzel laf ablacım...
valla diline sağlık
buyursunlar görelim
sen kim olduklarını söyledin işte jennam adı üstünde![]()
![]()
Bugün de sukrettirdi bizi ,sağolsun koca yürekli kadin![]()
Bir tane daha var arkadan sallayan,yanlışlıkla bir gelse keskeÖyle canım konuşması kolayBen aslında bu konulara çok sinirlenmeye başladım
![]()
Ancak arkadan sallarBir tane daha var arkadan sallayan,yanlışlıkla bir gelse keske![]()
Sakin kimse ne diyor umursama, kimsenin haddine değil oyle konusmak. Hâlt etmis kim demişse![]()
ay boşver abla hiç sinirlenmeye değmez.. hani yarışmacı olsalar diyecemki hadi rakibizÖyle canım konuşması kolayBen aslında bu konulara çok sinirlenmeye başladım
![]()
Aynen öyle, can sıkmaya değmezAncak arkadan sallar![]()
Kraliçe Elizabeth zaar![]()
![]()
ay boşver abla hiç sinirlenmeye değmez.. hani yarışmacı olsalar diyecemki hadi rakibiz
arkadaş sanki evinde saray sofrası hazırlıyormuşsun gibi sanane insanların takımından yemeğinden odasından masasından.. insanlar boş abla içi boş kalbi boş![]()
Orası öyle canım![]()
![]()
ay boşver abla hiç sinirlenmeye değmez.. hani yarışmacı olsalar diyecemki hadi rakibiz
arkadaş sanki evinde saray sofrası hazırlıyormuşsun gibi sanane insanların takımından yemeğinden odasından masasından.. insanlar boş abla içi boş kalbi boş![]()
ben gerçekçi olayım dedm bu sefer ya..Kraliçe Elizabeth zaar![]()
herkes kalbinin ekmeğini yer ablaOrası öyle canımBiz takım yarıştırmıyoruz.
Ben görüyorum,duyuyorum ne muhabbetler dönüyor.
Yaptıkları kul hakkı çünkü ya hak alıyorlar yada iftira atıyorlar![]()
Aman be kuzum,salla gitsin,varsa cesareti gelsin daha iyisini yapsinben gerçekçi olayım dedm bu sefer ya..
zaten amaç katılmak burda muhabbet etmek felan.. birde zaten zorlu sürece girecek gelecek ay felan artık bir süre katılamayacam yarışmalara diye.. ama sen tutup dalga geçmekHey Allahım insanlara azıcık akıl fikir birde dolu vakit ver
![]()
Allah yardımcın olsun canım kafanı dağıtmak için sohbete gel yeterben gerçekçi olayım dedm bu sefer ya..
zaten amaç katılmak burda muhabbet etmek felan.. birde zaten zorlu sürece girecek gelecek ay felan artık bir süre katılamayacam yarışmalara diye.. ama sen tutup dalga geçmekHey Allahım insanlara azıcık akıl fikir birde dolu vakit ver
![]()
Allah yardımcın olsun canım kafanı dağıtmak için sohbete gel yeterSenden haber alalım
Amin amin![]()