- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
Teşekkür ederim canımGerçekten hepsi birbirinden güzeldi 10 oy hakkı olsa yine arada kalınırdı yani.
Ben oyumu renkli krep ile yumurtalı kaşarlı simitten yana kullandım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımGerçekten hepsi birbirinden güzeldi 10 oy hakkı olsa yine arada kalınırdı yani.
Ben oyumu renkli krep ile yumurtalı kaşarlı simitten yana kullandım![]()
Tesekkurler canim❤Gizlice oyumu verdim gidiyorum.
Herkesin ellerine sağlık, hepsi birbirinden güzel sofraların. Pizza simit ve mıhlama ya verdim oyumu.
Senin sofradan bahseetsek oy toplasak ne olurOylamamız başlamıştır.Yarışmaya katılan tüm arkaaşlarıma başarılar dilerim.
Oy istemek,link dağıtmak,konularda yarışmadan bahsetmek yasaktır![]()
![]()
![]()
@Bal0ncuk
@aylinn22
@ervanazlim
@alimiyon
@LezzetliCipetpet
@Emira SY
Evva
@Sur-es
@pearlshine
@Dahliadivin
@kukrim27
@Elalis
@gizemole
@Ozlemesra
Minik Duduklu Tencere
S Sabr-Sukur-Dua
@Nana
@retro_hippo
Blue_Peri
@Canfeb
@donashippo
Nevreste
İyiyim canım dün hem misafirim vardı misafirler erken kalkınca çocukları parka gtürdük çok yoruldum hemen yattımMinik nerde ya![]()
İyiyim canım merak ettim dün seni göremeyince sağlık olsun canım son golleride yiyip oturduk öyle çok şükürİyiyim canım dün hem misafirim vardı misafirler erken kalkınca çocukları parka gtürdük çok yoruldum hemen yattım
Oylama aklıma geldi ama giremedimsen nasılsın :)
Daha dur bildirim gitmediİyiyim canım merak ettim dün seni göremeyince sağlık olsun canım son golleride yiyip oturduk öyle çok şükür![]()
Ne bildirimiDaha dur bildirim gitmedineler olacak
![]()
Sevmedim seniAy etme eyleme,ben ettim sen etmeDiyeceğimi bekliyorsan çok beklersin
![]()
Oylama için bildirim gidecek tüm kk gelecek oy verecekNe bildirimi![]()
Ben garibim ne bileyim başladı sandımOylama için bildirim gidecek tüm kk gelecek oy verecek![]()
Oylama başladı ama kategoriye gelenler vermiştir o da 20 kişi ancaBen garibim ne bileyim başladı sandım![]()
Hııım anladım minik peki nezaman biticek bi aydınlatı ver beniOylama başladı ama kategoriye gelenler vermiştir o da 20 kişi anca
Ama bildirim gidince en az 400-500 kişi gelecek![]()
Ay sonu bitiyor yarışma ayın birinde yeni kategori başlayacakHııım anladım minik peki nezaman biticek bi aydınlatı ver beni![]()
Ama gittiğin konu komikti abla ya öneriler yorumlar çok iyiydiGünaydonlar hanımlar mapıstan dün çıktım da gene uslu durmadım:))
Ama gittiğin konu komikti abla ya öneriler yorumlar çok iyiydisnrle. Giden çok oldu yalnız degildin
![]()