AbovvvvvvvDüşerse ben de faydalanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AbovvvvvvvDüşerse ben de faydalanırım![]()

Ne sandın.Daha ölmedik şükürAbovvvvvvv![]()
Aman diyim iyi bak kocana. İnşallah iyileşir canım.İnşallah abla sağol , önceden geçirdiği için yara kalmış tekrarlıyor şimdi ,daha iyi şu an haftaya röntgen tomografi var gene gecmezse ameliyat olacak gerek kalmaz inşallah![]()

Elalisim Bugün Balikesir' den geçerken sana bol öpücük bıraktım kuzum.şaka yaptım ki ben @HAbibte yi denedim bakalım ne kadar ileriye gidicek diye![]()
Ben bakıyorum da o sigara oldukça neye yararAman diyim iyi bak kocana. İnşallah iyileşir canım.![]()
![]()
![]()
En azından dürüstüm bakpislük![]()
![]()
![]()
aaa hoşgeldiniz sefa getirdinizElalisim Bugün Balikesir' den geçerken sana bol öpücük bıraktım kuzum.
Burhaniye Ören'e geldik biz. Öğretmenevinde üç gün misafiriz.![]()
hiç dimiEn azından dürüstüm bak![]()
Seni ortada bırakmam ev de açarımhiç dimi![]()

siz de deniz de var hemen bilet alıyorum ama sen ödeSeni ortada bırakmam ev de açarım![]()
ama ağırlık sıfırSeni ortada bırakmam ev de açarım![]()
çoookkkkkBana bayılüyür maviş gözlerine yandığım![]()
Var var hemi de arabayla 2 dk sürmüyo.sana kumsalda karpız da keserim yirsinsiz de deniz de var hemen bilet alıyorum ama sen öde![]()
Yok kuzum 4 buçukta evdeydim.temizlikti spordu saç bakımıydı anca bu saat olduçoookkkkk
sen işten yeni mi geldin kuzum gündüz yoktun
güzelliğine güzellik katmış hatunYok kuzum 4 buçukta evdeydim.temizlikti spordu saç bakımıydı anca bu saat oldu![]()
çekirdek de çitlerükVar var hemi de arabayla 2 dk sürmüyo.sana kumsalda karpız da keserim yirsin![]()
Allah'tan sen varsınNe sandın.Daha ölmedik şükür![]()
Hee ama acaip yorulmuşum gözler gidiyi artık yavaştangüzelliğine güzellik katmış hatun![]()