Tamam tatlım öyle idare et artıkFedai mi gördüler seni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tatlım öyle idare et artıkFedai mi gördüler seni![]()
Neyse seninle idare edeceğim yapacak birşey yokTamam tatlım öyle idare et artık![]()
Yani yaşlı ,huysuz ama tatlıyımNeyse seninle idare edeceğim yapacak birşey yok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu meselaSen yaparsın:)Baklava bile açtın onu mu yapamıyacaksın![]()
Oh beeeee ohhhh kabullendin sonundaYani yaşlı ,huysuz ama tatlıyım![]()
Yaa huysuz ve tatlı kadın yazıyor ya sende aklıma huysuz virjin geliyordu hep o da rahmetli oldu görüyor musun.. yalan dünya işte.. Bir gün varsın bir gün yok...Neyse seninle idare edeceğim yapacak birşey yok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet canım benden tarif alacaksınız:)Hayır kıyma tarifleri dahil değil:)Yine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu mesela![]()
Kazen kabul etmiyor köfteyi eski yarışmalara bak istersen kavurma kaburga kuzu kol ve kuş başı et ile yapılan yemekelrYine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu mesela![]()
Evet yapıp benim adrese yollayacaksınız kural bu yeni kategori yapılan yemekler bana gönderilecekYine tarif mı alacağız senden o şekilde mi olacak. Et yemekleri derken köfte de oluyor mu mesela![]()
Daha iyi işte 4 gün fazladan düşünme fırsatı oldu
Tatlıyım o kadarOh beeeee ohhhh kabullendin sonunda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok tatlı demeyelim orta şekerli
![]()
Sonunda Nevreste yazıyor gördün müYaa huysuz ve tatlı kadın yazıyor ya sende aklıma huysuz virjin geliyordu hep o da rahmetli oldu görüyor musun.. yalan dünya işte.. Bir gün varsın bir gün yok...
Sen de 1.olana bir kasa gazoz mu yollayacaksınEvet yapıp benim adrese yollayacaksınız kural bu yeni kategori yapılan yemekler bana gönderilecek![]()
Ben düşünmem de ayın 1 i bekler dururdum burdaDaha iyi işte 4 gün fazladan düşünme fırsatı oldu![]()
Allah rahmet eylesin..uzun zaman oldu yazalı benYaa huysuz ve tatlı kadın yazıyor ya sende aklıma huysuz virjin geliyordu hep o da rahmetli oldu görüyor musun.. yalan dünya işte.. Bir gün varsın bir gün yok...
Yok onu ben ayarlamam ben burda dağıtırım gözüme kestirdigime sende alırmısın gazozSen de 1.olana bir kasa gazoz mu yollayacaksın![]()
Bayramın 2. günüBen düşünmem de ayın 1 i bekler dururdum burda![]()
Aynen aynen seni çok sevdiği burdan belli zatenSonunda Nevreste yazıyor gördün mü![]()

Almaz mıyım sorman hataYok onu ben ayarlamam ben burda dağıtırım gözüme kestirdigime sende alırmısın gazoz![]()