- 24 Haziran 2015
- 40.398
- 155.937
- 798
Geldiğimden beri temizlik yapıyorum şimdi oturdum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldiğimden beri temizlik yapıyorum şimdi oturdum canım
İyi geceler bitanem.
Sürpriz ne acabaNevreste
Kukrim @Jenna16 @Elalis @alimiyon @Canfeb @deynepnaz @gurtmingotam @evlaefe @LezzetliCipetpet @Evva ahir @pearlshine @donashippo @Nana @Dahliadivin @Blue_Perii
Elhan @Lilimam @Sabr-Sukur-Dua
birazdan yeni kategori acilacakmis
![]()
Kolay gelsin kukrimim. Sağlıklı huzurlu ol temizlik çerez gibi gelir sana .Geldiğimden beri temizlik yapıyorum şimdi oturdum canım![]()
Gozunaydin canımçok şükür yegenimin sonucu negatif![]()
Gözün aydın tatlım. Çok sevindim senin adına. Hep sağlıkla yaşasın minik...çok şükür yegenimin sonucu negatif![]()
hani benNevreste
Kukrim @Jenna16 @Elalis @alimiyon @Canfeb @deynepnaz @gurtmingotam @evlaefe @LezzetliCipetpet @Evva ahir @pearlshine @donashippo @Nana @Dahliadivin @Blue_Perii
![]()
Ablacım nasılsın hayırlı bayramlar görüşemedik
Kolay gelsin kukrimim. Sağlıklı huzurlu ol temizlik çerez gibi gelir sana .butun yorgunluğun bir kahveye bakar
![]()
Sağol tatlımGozunaydin canım![]()
sağol ablamGözün aydın tatlım. Çok sevindim senin adına. Hep sağlıkla yaşasın minik...![]()
Ver ordan bir gagoz kahvenin yanına soğuk olsunSağol tatlım![]()
İyiyim tatlım. Maşallah kurtulmuşsun mis gibi güzel güzel yaşa yuvanda.Ablacım nasılsın hayırlı bayramlar görüşemedik
Ooy bitirdim çok şükür aklımdan çıktı şimdi kahvemi yapıyorum![]()
![]()
Tamam gel yanımaaaaVer ordan bir gagoz kahvenin yanına soğuk olsun![]()
Aminn inşallah sagolasin canımın içiİyiyim tatlım. Maşallah kurtulmuşsun mis gibi güzel güzel yaşa yuvanda.![]()
Sen de sağ ol bitanemAminn inşallah sagolasin canımın içi![]()

Sen burdasın beni korursun dimiSen de sağ ol bitanem ❤.
Gazoz değil de maden suyu isteseydin keşke aklım sende kalacak şimdi![]()
![]()
Hadi ya kime mesaj atacağımNevreste
![]()