- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
- #1
annemle evde kış için acılı sos yapıyoruz. acayip şekilde patlıyor . elimiz kolumuz yandı . ne yapmamız lazım patlamaması için ? işin sırrını bilen hanımlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemle evde kış için acılı sos yapıyoruz. acayip şekilde patlıyor . elimiz kolumuz yandı . ne yapmamız lazım patlamaması için ? işin sırrını bilen hanımlar var mı?
Valla onu bilmem de gözlere dikkat. Gözlük falan bir şey takın
geçn sene ilk defa denedim ama anlattığınız gibi patlama çatlama olmadı nerde yanlış yaptınız acaba
Allah Allah domates değil mi bu yaptığınız, patlama falan olmadı bende hiç
Kısık ateşte pişirin eğer çok yakiyorsaniz ocağın altını.Ve büyük tencerede pişirin.annemle evde kış için acılı sos yapıyoruz. acayip şekilde patlıyor . elimiz kolumuz yandı . ne yapmamız lazım patlamaması için ? işin sırrını bilen hanımlar var mı?
yapcak bisey yok cadı kazanı gibi patlıyor 1 haftadır mutfak dolaplarnı siliyorum her hafta yapıyorum 1 hafta kahvaltılık salca bi kafta menemen bi hafta yemeklik domatez ooooannemle evde kış için acılı sos yapıyoruz. acayip şekilde patlıyor . elimiz kolumuz yandı . ne yapmamız lazım patlamaması için ? işin sırrını bilen hanımlar var mı?
menemen gibi yapmıyoruz. kopkoyu oluyor . acılı ezme gibi düşünün . katılaştıkça patlıyor
biz koyu kıvamda yapıyoruz. sürmelik . menemen gibi değil .
öyle degil kızlar anladım ben arkadası 1 tencere 2 saat falan kaynıyor zaten 45 dakka falan domatesin suyunun cekmesi lazım 1 saatte öyle kaynıyor icinnde patlıcan kırmızı biber var o yüzden patlıyo sadece domates patlamaz zatenyahu ocağı yakar yakmaz kapağını kapatın patlaması bittikten sonra açın kapağı
Sosun kapağı kapalı olursa tencerenin dibi tutar karışması gerek.yahu ocağı yakar yakmaz kapağını kapatın patlaması bittikten sonra açın kapağı
Bizde yapıyoruz ama hiç etraf batmadi böyle Salça falanda kaynattik mesela daha bu sabah. Ocağın altını çok mu yakiyorsun.mesea bunun gibi