Mezeler - Ordövrler Kahvaltimin Vazgecilmezi Domatesli Sucuk (Resimli)

tostta hariç ,daha önce domatesle sucuğu böyle karıştırarak yememiştim..güzel bi lezzet. denicem hemen.

Ben sucukla domatesi birbirine cok yakistiriyorum ve ikisini bir arada yemeyi cok seviyorum.Bir tarifim daha var.Yakinda onu vericem.

Simdiden ellerine saglik canim.

aman yarabbimm. sucuğu ve domateslisine bayılırım. bi dahakine biberli de yapayım. eline sağlık.

Artık benim de kahvaltımın vazgeçilmezi oldu.Çok teşekkürler tarif için.a.s.

geçenlerde bir pazar kahvaltasında denedim
eşim bayıldı
koca bir tabağı yedi kaydirigubbakcemile3
hatta diyor ki kahvaltıya arkadaşlar gelince kesinlikle bunu yapmalıyız

Ana yemek gibi mübarek Kahvaltılık mı bu Helal olsun sana kız Süper tarifler veriyosun Ellerine sağlık yahşi cazibem opuyorumnanaktan

Ana yemek gibi mübarek Kahvaltılık mı bu Helal olsun sana kız Süper tarifler veriyosun Ellerine sağlık yahşi cazibem opuyorumnanaktan

Cok sagol canim.Cok hosuma gitti yorumun ,yahsi cazibe demek.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Tariflerimi begendigine cok sevindim.Icimden gelerek yapiyorum hepsini.
Yemek yapmak benim icin bir terapi gibi bisey.Mutlu oluyorum yemek yapinca.
Yani sadece yemek yapilmasi gerektigi icin degil,zevk icin yapiyorum yaptiklarimi.

aynen bu tarif harika sabah kahvaltılarının vazgeçilmezlerinden biri bencede ellerinize saglık

süper görünüyor ya ...
ağzımın suyu aktı valla
mutlaka denicem...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…