Mezeler - Ordövrler Kahvaltimin Vazgecilmezi Domatesli Sucuk (Resimli)

az önce bu yemeği yapıp afiyetle yedim ve yazan arkadaşa bi teşekkür etmek istedim gerçi uzun süredir kimse uğramamış ama olsun konu sahibesi arkadaşım teşekkür edrim ne yesem diye düşünürken nefis bi yemek oldu benim için denemek isteyen arkadaşlar içine pul biber sarımsak vede üstüne kaşar peyniri koyarlarsa daha da lezzetli olur ben öyle yaptım şimdi lezzetli bir yemek yemenin mutluluğu içindeyim

bende bugün kahvaltıya yaptım bunu sucuğu çok sevmem aslında ama eşimde bende bayıldık neden daha önce denemedik dedik tarif için teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:

canim mesajinizi daha yeni gördüm ama cok sevindim yazdiklariniza.aci sevenler dediginiz gibi pulbiber ekleyebilir.bende cok severim aciyi.Afiyetler olsun.

bende bugün kahvaltıya yaptım bunu sucuğu çok sevmem aslında ama eşimde bende bayıldık neden daha önce denemedik dedik tarif için teşekkürler...

ne güze.erkeklere bisey begendirmek bazen zordur ama neden daha önce denemedik bile demissiniz esinizle.cok mutlu oldum.ellerinize saglik

bende bunu çok sık yaparım..birde şöylede yaparım biberleri küçük küçük doğrayı hafif yağda öldürüyorum sonra rendelenmiş domatesleri döküyorum hafif acılı olması daha güzel azıcık acı biberde doğraya bilirsiniz sonra içine sarımsak doğrayıp tuzunu atıp pişiriyom bana bana yiyorum çok güzel oluyo sucukta koyabilirsini biberlerle birlikte kavurursunuz

mmmh canim cekti gece gece

Tarifi burdan alıp eşime yapmıştım müptelası oldu hemen hemen her sabah ister
Tarifi veren arkadaşın eline sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…