- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.705
- 598
- 31
Ablacımmm hoş geldin ben JES oldum alırım bi hayırlı olsununuHişşt noluyor gene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacımmm hoş geldin ben JES oldum alırım bi hayırlı olsununuHişşt noluyor gene![]()
Abla muzkican jes oldu alamanlara özenmişHişşt noluyor gene![]()

Ama çok seveceksiniz inankiYav uzun muzun yapma allah için böyle güzel hiç değişme
Yaaaa ne olacak evvoş söyle ne oluuuuuur ne olurrrrrrAma çok seveceksiniz inanki![]()
SüprizYaaaa ne olacak evvoş söyle ne oluuuuuur ne olurrrrrr

Hoş gördüm sağol diğer topikte gördüm muzkad senmişsinAblacımmm hoş geldin ben JES oldum alırım bi hayırlı olsununu![]()
Almancı jes deriz artrıkınAbla muzkican jes oldu alamanlara özenmiş![]()
Sendemi değiştircen yoksaSüpriz![]()
Evet abla aklımda var bitane patentini almamışlarsa inşallahSendemi değiştircen yoksa![]()
Aynen ablaHoş gördüm sağol diğer topikte gördüm muzkad senmişsin
Almancı jes deriz artrıkın![]()
Orjinal bişi demiEvet abla aklımda var bitane patentini almamışlarsa inşallah![]()
Alamancı jessss almaanıc jes derizAynen abla![]()
Herkesin aşina olduğu bişey ama ben biraz değiştiricem nerde söylesem ablaOrjinal bişi demi![]()
bana söylermisin kmseye demem.
Alamancı jessss almaanıc jes deriz![]()
Özelden yazabilirsin mesela kimseye deemem ağzım kilitlidrHerkesin aşina olduğu bişey ama ben biraz değiştiricem nerde söylesem abla![]()
Ya kaçtane Almancı jes gördünüz nerden çıktı bu Almancı ablaaaaaHoş gördüm sağol diğer topikte gördüm muzkad senmişsin
Almancı jes deriz artrıkın![]()
Tamam abla geliyorumÖzelden yazabilirsin mesela kimseye deemem ağzım kilitlidr![]()
Evvoşum hayatta en büyük meziyetim sır tutmakta beni de görHerkesin aşina olduğu bişey ama ben biraz değiştiricem nerde söylesem abla![]()
Bem demedm evva dedi alamacı gibi dediYa kaçtane Almancı jes gördünüz nerden çıktı bu Almancı ablaaaaa![]()