- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.705
- 598
- 31
Ablacımmm hoş geldin ben JES oldum alırım bi hayırlı olsununuHişşt noluyor gene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacımmm hoş geldin ben JES oldum alırım bi hayırlı olsununuHişşt noluyor gene

Abla muzkican jes oldu alamanlara özenmişHişşt noluyor gene

Ama çok seveceksiniz inankiYav uzun muzun yapma allah için böyle güzel hiç değişme

Yaaaa ne olacak evvoş söyle ne oluuuuuur ne olurrrrrrAma çok seveceksiniz inanki
SüprizYaaaa ne olacak evvoş söyle ne oluuuuuur ne olurrrrrr

Hoş gördüm sağol diğer topikte gördüm muzkad senmişsinAblacımmm hoş geldin ben JES oldum alırım bi hayırlı olsununu

Almancı jes deriz artrıkınAbla muzkican jes oldu alamanlara özenmiş

Sendemi değiştircen yoksaSüpriz

Evet abla aklımda var bitane patentini almamışlarsa inşallahSendemi değiştircen yoksa

Aynen ablaHoş gördüm sağol diğer topikte gördüm muzkad senmişsin
Almancı jes deriz artrıkın

Orjinal bişi demiEvet abla aklımda var bitane patentini almamışlarsa inşallah

bana söylermisin kmseye demem.
 bana söylermisin kmseye demem.Alamancı jessss almaanıc jes derizAynen abla

Herkesin aşina olduğu bişey ama ben biraz değiştiricem nerde söylesem ablaOrjinal bişi demi
bana söylermisin kmseye demem.
Alamancı jessss almaanıc jes deriz

Özelden yazabilirsin mesela kimseye deemem ağzım kilitlidrHerkesin aşina olduğu bişey ama ben biraz değiştiricem nerde söylesem abla

Ya kaçtane Almancı jes gördünüz nerden çıktı bu Almancı ablaaaaaHoş gördüm sağol diğer topikte gördüm muzkad senmişsin
Almancı jes deriz artrıkın

Tamam abla geliyorumÖzelden yazabilirsin mesela kimseye deemem ağzım kilitlidr

Evvoşum hayatta en büyük meziyetim sır tutmakta beni de görHerkesin aşina olduğu bişey ama ben biraz değiştiricem nerde söylesem abla

Bem demedm evva dedi alamacı gibi dediYa kaçtane Almancı jes gördünüz nerden çıktı bu Almancı ablaaaaa