Valla çok zekisin abla tebrik ederim seni hemen çözdün ben düşünemedim bunu dimi 5 6 defa aynı şeye denk geldiğim için sordum yani edisonsun hemen koydun teşhisiAllah aşkına 2 yudum içince biraz köpük eksiliyor eksilen yüzeyde köpükler azalıyor . Kohezyon azalıyor ortası boş kalıyor ne var bunda anlam arayacak Allah aşkına
bknz. Adezyon ve kohezyon
Hiç içmedim farklı yerlerde de içince denk geldim 5 ,6 defa gördüm o yüzden sordumNerede kız silüet, dümdüz icilmis gibi geldi bana
Hiç içmedim farklı yerlerde de içince denk geldim 5 ,6 defa gördüm o yüzdenNerede kız silüet, dümdüz icilmis gibi geldi bana
teşekkür ederim diğerleri hemen yargı modunu açmış 5 ,6 defa denk gelince farklı yerlerde o yüzden sormak istedim sağolunDua eden bir kadın var, duası kabul olacak az kalmış:)
rica ederim aşkım 100 kez de kahve içsen aynısı olur , anlam arama öpüyorum ...Valla çok zekisin abla tebrik ederim seni hemen çözdün ben düşünemedim bunu dimi 5 6 defa aynı şeye denk geldiğim için sordum yani edisonsun hemen koydun teşhisi
rica ederim aşkım 100 kez de kahve içsen aynısı olur , anlam arama öpüyorum ...
Ne demek gece gece fal da baktırdın:) türbanlı ve bebek isteyen biri varsa tanıdığın öyle gibi gelditeşekkür ederim diğerleri hemen yargı modunu açmış 5 ,6 defa denk gelince farklı yerlerde o yüzden sormak istedim sağolun
Yok ben fal için içmiyorum sadece dikkatimi çekti görsel o yüzdenNe demek gece gece fal da baktırdın:) türbanlı ve bebek isteyen biri varsa tanıdığın öyle gibi geldi
Ben kahve içince de böyle oluyor, sana özel değil yaniValla çok zekisin abla tebrik ederim seni hemen çözdün ben düşünemedim bunu dimi 5 6 defa aynı şeye denk geldiğim için sordum yani edisonsun hemen koydun teşhisi
Kızlar ne zaman kahve içsem bu şekilde bir süliet beliriyor sizin dikkatinizi çeken ne oldu rastlantı mı sizce siz ne görüyorsunuz fal bakmıyorum içtiğimde bu şekil beliriyor
kahkaha attım hahhahahaSana kabaran birşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?