Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKahve Bakır yakışır mı? (Resimli)
MRb arkadaşlar Öncellikle yorumlarınıza ihtiyacum var . sİZCE bana kahve bakır gider mi hafif esmer tenliyim resmimi de koyuyorum YADA başka Renk mi düşünmeliyim Siyahtan çOK SIKILDIm .... boyanın rengini veya resmini koyarsanız sevinirim Şimdiden YORUM YAPAN YAPMAYAN ARKAdaşlarıma TŞKRLER :)
cansu derede esmer.oda çikolata kahve yaptırmış.ama sanki hafif bakırlıkta var gibi geldi.ben ona çok yakıştırdım.sende deneye bilirsin.oda hep siyah kullanıyordu.tabi bu benim fikrim.beğenmessen bi müddet sonra değiştirebilirsin
ben bu gaflete düştüm ,açtırdım tekrar boyadım ,saçlarım yandı..sen bilirsin ama bu renk çok güzel duruyor bence ...esmer teninde daha güzel durmuş bence...
canım bence şu peruk satan yerler varya her tür saçı satıyorlar milyon tanede renk var. Deneme amaçlı girip begendiğin bir kaç tengi dene, ancak böyle sana hangi saçın yakışacağını anlarsın. Bunu bana biri önerdi. Tabi ben yapamadım. Çikolata kahvesi rengi çok hoşuma gittiği için (yakışıp yakışmadığını bilmeden sadece fotolarda gördüğüm haliyle ) saçımı açtırıp bu renge boyattım. Boyatmaz olaydım. Bütün havam gitti Benim saçım kestane rengiydi. Makyaj yaptım mı hemen kendini belli ederdi. Çok havalı duruyordu vs. Şimdi bu renkle çok sıradanmışım gibime geliyor
not: bir ara kuaförün biri bana bakır dore karamel bir renk yapmıştı. Esmer olmama ragmen süper durmuştu bende. Sonra ikinci boyamayı beceremedi. Kestane dışında yakışan bir rengide böylece kaybettim bir dahada aynı tonu tutturamadı hiç kimse
bu konular çok hassas bana göre bence saç teninden çok yüzüne gidiyor ya da gitmiyor mesela benim tenim buğday ama bildiğin sarıdan başka hiçbir renk gitmiyor kime sorduysam hep aynı cevabı aldım albuki buğday tende sarı çok çiğ durabiliyo o yüzden arkadaşın yazdığı gibi perukla deneme yapabilirsin...