- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Al bir iskambil yaz üstüne anlamlar salla dur hahahaha hepimiz amatör falcıyızyaaa ne kadar güze bir topik olmuş tesadüf gördüm. Keşke bende becerebilsem karşılıklı bakardık
Odam sarma dağınık orayı toplayım kahvemi içeyim sen at yorumlayım aam kısa bakayım akşama kıza bakacam enerjim düşmesin
Kız ister bi cümle söyle ona da okeyim benOdam sarma dağınık orayı toplayım kahvemi içeyim sen at yorumlayım aam kısa bakayım akşama kıza bakacam enerjim düşmesin
Gel beraber edelim kuzuuuTopiğiniz hayırlı uğurlu olsun o zaman, güzel sohbetler dilerim...
Teşekkür ederim güzel davetiniz için, ancak ben faldan pek anlamam.Kız ister bi cümle söyle ona da okeyim benkoşuyorum özeleeeee
Gel beraber edelim kuzuuu
Ay gelemedim, sana mesaj atılmıyor. Sen gönderir misin bana?Odam sarma dağınık orayı toplayım kahvemi içeyim sen at yorumlayım aam kısa bakayım akşama kıza bakacam enerjim düşmesin
Hahaha alemsin yaAl bir iskambil yaz üstüne anlamlar salla dur hahahaha hepimiz amatör falcıyız
Ay ben dayanamıcam, görünce burdan sallarsın..biz barıştık, şartlı döndüm. Şimdilik her yer süt liman. Sorum bu mimvalde, bu niyetle kapattım akrep, ne dersin?Odam sarma dağınık orayı toplayım kahvemi içeyim sen at yorumlayım aam kısa bakayım akşama kıza bakacam enerjim düşmesin
kuzuuum atıyorum. sen de bana at özeldenSelam panpalar bugün birkendimbirbenle fallaşacaz ama ben birazdan Türk kahvemi ve sigaramı içeceğim falı sayfaya atacağım kim yorumlarsa
Dasdar hangi söylediğim çıktı fiona da yazmış falın çıktı diye
Naber napıyon canım nasıl geçti işBu özel oldugu için yazamam kuzu ama çıktı ben aaa olmaz şuan mümkün değil dediğim birşeydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?