- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Tuğçe at falını bakayımHahaha alemsin ya
Teşekkür ediyorum canımTuğçe at falını bakayım
Canım isim ve yaş alayım ama doğru isim verTeşekkür ediyorum canım
Tuğçe 26Canım isim ve yaş alayım ama doğru isim ver
Evet doğru vallaFalın güzel aydınlık çokmış ama aile hayatın pek içaçıcı değil sana evde durmak yaramıyor senin birşeyler yapman lazım sıkılgan yapıda bir insansın ve senin hayata karşı endişelerin Dışında mutlu bir hayatın var aslında beyaz yada hassas bir tene sahip olabilirsin sivilce yada alerjik reaksiyonlarla başın derde girebilir
İşte o erkek eşimBir erkeğin sırtına binmişsin rahat iyi bir hayatın var ama sen memnun değilsin taşıyan erkek seni yük olarak görmüyo ama sen huzursuzsun kafana olmayacak şeyleri takıp sorun yokken kendi kendine sorun varmış gibi davranıyorsun
Ever bazen öyle oluyor haziranda bir tayin durumumuz var olabilme ihtimali var mı acabaEşin seni sırtında taşımaktan son derece memnun ama sen gereksiz sorun olmayan şeyleri sorun haline getiriyorsun
Tobbik açma hakkım olsaydı şurda heralde şu tobbiği açardım kaynanadan kurtulma sanatı
Naber napıyon canım nasıl geçti iş
Canım psikolojik analizde iyiyiyimdir biraz kendimi methedeyim metheden YÖK beniBir iyi bir. kötüyüm canım benim
inanırmısın kızlar birşey diycem akrep in en iyi oldugu taraf ruh analizi. kafa yağısı
taaaa ilk falında bana bir iyi. bir kötüsün bir. zarar vermem istersen bir ölürüm kurban olurım dersin demiştin hâlâ oyleyiö bir sabah kalkıorum uyyy ona kurban olurum dıorum dualar vb. işten yorgun argın geldiğimde uyuyup kalktığımda lanet olsun hayatımı mahvetti beter olsun asla kavusamayızlarla uyanıorum yani aen nasıl birşeysin akrep psikologlarla mı çalışıyorsun napıyon kızzzz
bir iyi bir. kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?