Kahve de sohbet de şa-ha-ne!

Pampalarım bu arada botoks yaptırdım böyle bir şey olamaz yoldan geçerken arabalar korna basıyo zavallı erkekler şu an beni 20 yaşında sanıyorlar cebimde şu anda 20 tl param var kredi kartı uçmuş bir vaziyette ama ben çoook mutluyum yaşasın teknoloji yaşasın yıl 2018

Eklentiler

• 9367F532-E5A5-43E7-9AB6-BC0588CF4A87.webp
    12 KB · Görüntüleme: 35
  • 49816A64-3C26-48A5-8275-4244C39CDC7A.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 8EC4ABA0-EE1F-479A-9A20-F711B93F12DA.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 37
  • FD0F403A-B4B4-403A-B51D-A7545C9E6564.webp
    19 KB · Görüntüleme: 43
  • 79B35EFC-641C-45BB-8C2F-D688D5F3BF13.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 42
Falın güzel aydınlık çokmış ama aile hayatın pek içaçıcı değil sana evde durmak yaramıyor senin birşeyler yapman lazım sıkılgan yapıda bir insansın ve senin hayata karşı endişelerin Dışında mutlu bir hayatın var aslında beyaz yada hassas bir tene sahip olabilirsin sivilce yada alerjik reaksiyonlarla başın derde girebilir

Bir erkeğin sırtına binmişsin rahat iyi bir hayatın var ama sen memnun değilsin taşıyan erkek seni yük olarak görmüyo ama sen huzursuzsun kafana olmayacak şeyleri takıp sorun yokken kendi kendine sorun varmış gibi davranıyorsun

2 tane zayıf insan karşı karşıya erkek olan zayıf uzun kız olanda zayıf bunlardan sana güzel erken bir haber var

Evet doğru valla

Salı günleri senin için sıkıntı salı günleri senin ruh dengen bozuluyor garip karamsar düşünüyon salı günleri daha bir yorgun hissediyorsun kendini

İşte o erkek eşim

Eşin seni sırtında taşımaktan son derece memnun ama sen gereksiz sorun olmayan şeyleri sorun haline getiriyorsun

Eşin seni sırtında taşımaktan son derece memnun ama sen gereksiz sorun olmayan şeyleri sorun haline getiriyorsun
Ever bazen öyle oluyor haziranda bir tayin durumumuz var olabilme ihtimali var mı acaba

Naber napıyon canım nasıl geçti iş

Bir iyi bir. kötüyüm canım benim
inanırmısın kızlar birşey diycem akrep in en iyi oldugu taraf ruh analizi. kafa yağısı
taaaa ilk falında bana bir iyi. bir kötüsün bir. zarar vermem istersen bir ölürüm kurban olurım dersin demiştin hâlâ oyleyiö bir sabah kalkıorum uyyy ona kurban olurum dıorum dualar vb. işten yorgun argın geldiğimde uyuyup kalktığımda lanet olsun hayatımı mahvetti beter olsun asla kavusamayızlarla uyanıorum yani aen nasıl birşeysin akrep psikologlarla mı çalışıyorsun napıyon kızzzz
bir iyi bir. kötüyüm

Bu adamın zaten kafasında sen ve kendi ailesi dışında sıkıntıları çıkmış son 3 haftadır dur bu adam acayip dalıp gidiyor dalgın huzursuz uyuyor

bugün hem hilal son hali sondördün var en gergin günlerden biri benim morel pert vaziyette vesvese gırla gidiyor
kızlar nerdesinz yaa naizen tursucuk
akrep burda bem burdayım aaaa destek tma destek

Canım psikolojik analizde iyiyiyimdir biraz kendimi methedeyim metheden YÖK beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…