- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Evet ya sıkıntılıyızBu adamın zaten kafasında sen ve kendi ailesi dışında sıkıntıları çıkmış son 3 haftadır dur bu adam acayip dalıp gidiyor dalgın huzursuz uyuyor
Canım millet sokakta köfte ekmeğe sevgili oluyo bak dünya para harcıyorum ortada koca Yok bulmuşken tadını çıkar sıkılırsan yollarsın anasının evineMetheden yok mu?!kızz parti kur oy verelim modu var resmen
Ben bana ne dediğini anlamadım kuzu, iyi halt ettin, kocanla arayı mı iyi tut dedin? Nedir tavsiyen?
Derdim anasının evinden taşınmak zaten yavru ya, yoksa ben gidicem tek başıma özgürlüğümü ilan edicem. Zaten iyiydim hangi ara nasıl barıştık, hiç aklımda yoktuCanım millet sokakta köfte ekmeğe sevgili oluyo bak dünya para harcıyorum ortada koca Yok bulmuşken tadını çıkar sıkılırsan yollarsın anasının evine
Kuzum yıl 2018 kaynana evine girmek n’oluyo aman sakın iyi mi kaynanan bariDerdim anasının evinden taşınmak zaten yavru ya, yoksa ben gidicem tek başıma özgürlüğümü ilan edicem. Zaten iyiydim hangi ara nasıl barıştık, hiç aklımda yoktu
Basiret bağlandı işte bir kere, bile bile lades.Kuzum yıl 2018 kaynana evine girmek n’oluyo aman sakın iyi mi kaynanan bari
Yolla kahve bakayımBeyaz akrepp bende kişilik analizi istiyorumm mümkün müdür :))
Canım psikolojik analizde iyiyiyimdir biraz kendimi methedeyim metheden YÖK beni
Dasdar aen bide beni canlı fal da gör burdan enerjiyi alamıyorum canlıda en az 1 saat bakıyom noktaları bile yoruyorum
Ya canlı yayın değil yüzyüzeCanlı fal nasıl oluyo kızz.. bana bak kuzum haydş başlasın canlı fal.. cansızında tuttıruyırsan canlısını cok merak eddim haydi bakışalım
Kahvem yok yasimi burcumu yazsam:))Yolla kahve bakayım
Teşekkür ederim tuğçecimB Beyazakrep şahanesin valla
Canım yarın iç kahve yolla ben bakarımKahvem yok yasimi burcumu yazsam:))
Rica ediyorum canım fincandan başka birşey yoktu dimiTeşekkür ederim tuğçecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?