Kahve de sohbet de şa-ha-ne!

Metheden yok mu?! kızz parti kur oy verelim modu var resmen

Ben bana ne dediğini anlamadım kuzu, iyi halt ettin, kocanla arayı mı iyi tut dedin? Nedir tavsiyen?
Canım millet sokakta köfte ekmeğe sevgili oluyo bak dünya para harcıyorum ortada koca Yok bulmuşken tadını çıkar sıkılırsan yollarsın anasının evine

Canım millet sokakta köfte ekmeğe sevgili oluyo bak dünya para harcıyorum ortada koca Yok bulmuşken tadını çıkar sıkılırsan yollarsın anasının evine
Derdim anasının evinden taşınmak zaten yavru ya, yoksa ben gidicem tek başıma özgürlüğümü ilan edicem. Zaten iyiydim hangi ara nasıl barıştık, hiç aklımda yoktu

Kuzum yıl 2018 kaynana evine girmek n’oluyo aman sakın iyi mi kaynanan bari
Basiret bağlandı işte bir kere, bile bile lades.
En son benimki tuttu kolumdan gitme bi daha toplayamam; bana süre ver dedi. Bırakma bi daha sakın dedi. Sence çıkcak mı evden beni mi oyalıyor? Yalansa giderim daha da yüzümü göremezsin dedim. En son bu yani, ondan kapattım falı da..

Ya karşılıklı buluşalım bir gün İstiklal melekler kahvesinde yada farklı bir çay bahçesinde yanlız o değil ben isimlerde naizen pytha falan derim heralde size gerçek isimlerinizden çok nicki bildiğim için geçen hafta kuzeye gittim arkadaşımın selamı var arkadaşın kim pytha kuzeyde manyak olduğumu anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…