Iyi geceler kızlar kahve ictim kapattim resimleri yüklüyorum bakarsaniz sevinirim ben de size bakarim tutar mi bilmem ama
ne demisler fala inanma falsiz kalma :)

Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kulp ne tarafta kalıyo? bakıcam falına sonra benimkini de atarımIyi geceler kızlar kahve ictim kapattim resimleri yüklüyorum bakarsaniz sevinirim ben de size bakarim tutar mi bilmem amane demisler fala inanma falsiz kalma :)
Biraz karisik atmisim :/ 3.resimde sag altta kulp az telveli olan taraf kulp tarafikulp ne tarafta kalıyo? bakıcam falına sonra benimkini de atarım![]()
evet baya karışık çekmişsin çekerken dibiyle beraber çekmeye bak. ama yeniden kahve içersen olmaz bi hafta kadar beklemen gerekli yorumlamam için. neyse sözüm olsunBiraz karisik atmisim :/ 3.resimde sag altta kulp az telveli olan taraf kulp tarafidaha duzenli olmasi gerekiyorsa yine icip koyabilirim ??
Canim 1 hafta doldu icip atsam bakar misin bana :) bir de kapaliyken de foto cekcez mi disariya tasti tasmadi diye ?evet baya karışık çekmişsin çekerken dibiyle beraber çekmeye bak. ama yeniden kahve içersen olmaz bi hafta kadar beklemen gerekli yorumlamam için. neyse sözüm olsun
bakmayı bilmiyorum cnmOzelden isteyen birine de baktim ama kimse bana bakmadi :/
Ben de bilmiyorum ki tamamen salliyorum eglencesine maksat muhabbet :)bakmayı bilmiyorum cnm![]()