Merhaba canım,
Falında ilk olarak bir diş rahatsızlığı görüyorum. dişle ilgili ufak bir problem yaşamış yada yaşayacaksın.
Birde bu aralar çok kafa karışıklığı yaşıyorsun ve buna sebep olan bir kaç kişi var galiba yada vesile olmuş olabilirler farkında olarak yada olmayarak. isimlerinde ise y ve s harfi olan insanlar bunlar.
F harfinde bir erkek görüyorum sanki herşeyi arkasında bitirip yeni yola girmiş. Bu muhtemelen senin tanıdığın ve sıkı bir bağlantın olan birisi ve aşk anlamında birisi olabilir. Geçmişini temizleyerek geride bırakarak geliyor.
Birde bir hamile görüyorum canım. Eğer varsa yakınında cinsiyeti erkek gördüm ben

Canım hayatında bazı dönemlerde yükselişlerin ani, bazende çok yavaş oluyor. Ama her daim hep yükseliştesin. Şuan biraz daha durgun dönemindesin. bu gerilediğin anlamına gelmiyor asla. sadece biraz daha yavaş şekilde yükseliyorssun. yükselişten kastım sadece kariyer anlamında değil. genel olarak hayatının her kesiminin genel bakışı olarak.Birde merak ettim isminde A harfi varmı ? Eğer varsa bu sensin. Bu kişi senin hayatını birleştireceğin kişi gibi duruyor. çünkü bu a senden bir parça yada sen gibi o kadar bütünsünüz.
Birde hayatındaki insanları o kadar güzel birbirinden ayırmışsınki. iyiler ve kötüler diye hepsi apaçık ortada. Gerçekten kötü olduğunu düşündüklerin kötü, iyi düşündüklerinde iyi. bu konuda fikirlerine düşüncelerine kesinlikle dikkat etmelisin çünkü emin ol ki doğru çıkıyor.
Yakın zamanda senin için oldukça hayırlı olacak ortamlara gireceksin bununla bağlantılı olarakta büyük başarılara imza atacaksın