kahve falı bakmayı bilenlerin topiği burda birbirimize fal bakalım mı kızlar ne dersiniz
canım ben daha dayanamıcam yatıcam sanırım ama sen ekle yarın inş yorumlarım :) umarım önceki falında yardımcı olabilmişimdir :)
Canım öncelikle adında L ve E harfleri olan biris var mı ?
ve hissettiğime göre bugün özellikle senin için rahat bi gün olmuş daha mutlu olduğun..
fikirlerinin çok değişken olduğu anlar yaşıyorsun ama etrafına kulağını tıka sen kendin için en doğrusunu bilirsin ve hislerine güven :)
Hassas olduğun anlarda yanlış düşüncelere neden kapılıyorsun ki? olumlu ol.
Ben bi kalp görüyorum.Ama bu kalbe hislerim henüz yorum yapamadı sanırım daha net değil emin olamadım o konuda..
Birisine sen çok mu kırıldın ya da gönül koydun?ama sanki ortada kasıtlı bişey yok gibi düşünüyorum .. :)
işişkmle alakalı bişi görünmüo muu
Bi kalp var etrafı falan çok temiz yani bi sorun yok gibi görünüyo ve düşünüyorum Allah a şükür o yüzden hissedemedim ya :)
ma 10 gündür sorunlarımız var cnmmm şuan çok bozuğuzzzzz
bence rahat ol halledilcek gibi ve sen çocuğun üstüne mi gittin?
evet braz cnmmmm bunaldı sanırımm
evet çocuğu hissettim bi an ve üstüne gitme biraz zamana bırak kafasını dinlesin yoluna girecek inşallah herşey :) Şimdi öpüyorum seni çok iyi geceler
Merhaba,
aranıza ben de katılabilir miyim kızlar? Fal bakmayı çok iyi bilmiyorum ama bazen öyle bir his geliyor ki söylediğim şeyler çıkıyor.
Elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım. siz de benim falıma bakar mısınız kızlar?
:)
Sevgili Orkide, hemen yüklüyorum falımı:)
Eki Görüntüle 643605 Eki Görüntüle 643606 Eki Görüntüle 643607 Eki Görüntüle 643608 Eki Görüntüle 643609 Eki Görüntüle 643610
cnmmmmm sıkıntı yasamıssın amaaa yavas yvas o sıkıntılar yeriniii huzuraaaa mutluluğa feraha bırakıyor
balığın var kocaman ne kadar güzellll ucu kıvrıkkk balık murattır ve her zaman iyiye yorumlanır , sen çok sanslı bir kızsınnnn ben böyle hisssediorumm
sen yeni bir ilişkiye mi basladımmmm cnmmm ay doğmus yüregüneeee çok mutlu olacagın bir haber alacaksnnn cnm kısa bir zamandaaa
ufak ufak paketlerin var sankiii adak görüorum cnmmmm bi adağın var yada aileninnnn :26::26:
rabbim kalbinden gecen herşeyi versin sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?