kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

Tamamdır ben bekliyorum falını

Evet ben de Orkide' nin söyleyeceklerini merak ediyorum.

Canım öncelikle,
Sıkıntılı dönem geçirmişsin bunları atmaya olumsuz düşüncelerden arınmaya başladığın zaman dilimindesin
Aslında aklın çok karışık kararsız olduğun,bunu gerçekten yapmak istediğime emin miyim diye düşünmeden edemediğin
işler,olaylar içerisindesin ya da düşünüyorsun öyle hissettim.,
İş hayatından memnunsun diye hissettim ama sanırım tam olarak istediğin bu değildi ? (yanılabilirim )
Özel hayatın konusunda ben temiz olduğunu hissediyorum yani birisi yok gibi hissettim ama varsa da gerçekte
olumsuz etikilerin olmadığını söyleyebilirim..
Ailene çok bağlı olduğun için hassas olabiliyorsun ama birazda yapıında var bence :)

orkidem şimdi falımı eklicem seninde yorumunu bekliorumm

Ağzına Sağlık Orkide:)
büyük çoğunluğu doğru. Sadece yalnız değilim evliyim:) işim yolunda evet haklısın:)

Ağzına Sağlık Orkide:)
büyük çoğunluğu doğru. Sadece yalnız değilim evliyim:) işim yolunda evet haklısın:)

Ne güzel :) sevindim elbette ki ve benim ki sadece his yanılabilirim elbette ama şuan enerjimin düşük olduğu zaman yüksek olduğunda bir daha bakarım

Hiç önemli değil:) Daha hazır hissettiğinde de bakarız beraber

Hiç önemli değil:) Daha hazır hissettiğinde de bakarız beraber

Ağlıyomuşum nasıl hissedemem nasıl olmaz diye
Yaa bazen belirsiz hissetttiğim an yokmuş gibi düşünüyorum gri oluyo yani.. Bi de kendimi hissedebilsem. İnsan kendisini hissedemez diycem de ..

Ayyy canım ben bkmasam falına bu seferlik..
Çok yoğun negatif enerji aldım bi tuhaf oldum :/

o kadar mı kötü cnm yaaaaaaaaaaaa zaten üzgündüm şimdi dahada mutsuz oldum kötü bişi mi gördün cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…