benden umudu kesti kız
ya hayır genel bi enerji nedenini çözemedm..
Senin yakın zamanda üç dileğin ya da beklentin olmuş. Planlar yapmışsın hatta belli bir yolu da yarılamışsın ama olmamış, belki de umutsuzluğa uğradın. Senin üzerinde inanılmaz bir göz nazar var, çok dikkatli ol. Büyük bir kartal var hanenin üzerinde. Bu hem yükseleceğini( istediğin bir mevki ya da bir şey de olabilir) ya da güzel bir habere işaret eder. yanlış anlamadımsa isminin veya soyadının içinde f ve i olan birinden mutlu bir haber alacaksın, için kıpır kıpır olacak. Tabağıdan bahsedelim. Bebek var, o kadar belirgin hanenden biri. Evli misin bilmiyorum ama senin olabilir senin değilse de isimlerinin içinde L olan birinin bu bebek:)
şuannnn ayrı olduğum daha dorusu küs oldugum erkek arkadasımın soyadında ı var cnmmm bekarım bu arada çekemeyenim çok var doru sölüosun cnmmmilişkim üzerinde çok planım vardı ama dediğin gibi olmadı nasip değilmiş sanırımmmm umutsuzluga ister istemez uğradım kırıldım hemde çok kısacası bebek hariç herşey doru cnmmm
Hmmm.. o zaman şöyle de yorumlayabiliriz bu bebek senin hanende ya yakın bir arkadaşın ya senin bir akraban, hamile olabilir. Çünkü cenin resmi gördüm.
tabiki fal bu, inanılmaz, eğlence sadece:)
Falın çok karanlık çıkmış. Ruh halin mi karamsar, yoksa rüyaların mı karmaşık; anlam veremedim ama ağır çıkmış falın. Belki de kapattığında canın sıkkındı, o yansıdı. Bilemedim şimdi. Fincanı devirirken aklında yoğun olarak aşk hayatın varmış sanırım. Çünkü aşk'a dair hayalkırıklıkları hissettim bakınca. Şu sıralar en çok gündemini meşgul eden şey gönül meseleleri. Nazara gelmişsin, gözler üzerinde. Sevgilin var mı demeyeceğim, var gibi değil; ama yok gibi de değil sanki. İkinizin de aklı birbirinizde, ama yan yana değilsiniz gibi. Buna dair kırgınlıkların var. Kırmış, ve en az kırdığın kadar kırılmışsın. Çift taraflı hatalar sezdim. kocaman bir kuş gördüm, kuş görünce sevinirim; çünkü hep iyiye yorarım, öyle de çıkar sonuç olarak. Güzel haberlerin var. Şu sıralar içini sıkan durumlar var, ama tatlıya bağlanacak. Şuan içinde bulunduğun durumu kabulleneceksin, ve sanırım senin için en hayırlısı bu.
Ailede bi sıkıntı görmedim, herşey normal. Dediğim gibi, ben falını aşk hayatın üzerine kapattığını hissettiğim için aile ya da arkadaşlıkla alakalı bişey göremedim. Sadece çok nazar olduğunu söyleyeyim, bol bol dua oku. :)
Bu da benim falım canım, yorumlarsan sevinirim.
içim o kadar sıkkın ki, daralman normal canım... şu sıralar evet, herşeyi çok takar oldum. hiç olumlu düşünemiyorum.. hayatımda biri var 2buçuk yıldan daha uzun bi süredir.. aramızda mesafeler var, benden çok uzakta yıllardır. işte bu yüzden canım sıkılıyor, artık dayanamıyorum ve sürekli patlıyorum ona; kızıyorum, trip yapıyorum falan... amcam kanser, ama yatakta değil... kısmetli, hmm.. sevdim bunu :) kavuşma, buluşma falan görünmüyor mu hiçnedenseeee içim daraldı alına bakarken cnm yaaaaaagerildim çokkkk herzaman olmam böleeeeeee
ahhhhhh için yavas yavas feraha çıkıo cnm bişileri çok mu kafaya takıosun sennnnnn evrenin sanaaa verdiklerini elinin tersi ile itiosun sankiiii birz daha pozitif düşünmelisin benceeeeeegüzel diyologlar var falındaaa cevrende sevilen sayılan birisin anladığım kadarıyla yolların birinin sonunda seniiii biri beklio sanki güzel haberler alacaksın o kişiden evlimisin bilmiorum ama bir cocuk gördümmmmmmm falındaaaa :26::26: ailende yada yakının yatan bir hasta mı var cnmmm :26: benden bu kadarrr haaa bide sen çok kısmetli birisinnn
Falın çok karanlık çıkmış. Ruh halin mi karamsar, yoksa rüyaların mı karmaşık; anlam veremedim ama ağır çıkmış falın. Belki de kapattığında canın sıkkındı, o yansıdı. Bilemedim şimdi. Fincanı devirirken aklında yoğun olarak aşk hayatın varmış sanırım. Çünkü aşk'a dair hayalkırıklıkları hissettim bakınca. Şu sıralar en çok gündemini meşgul eden şey gönül meseleleri. Nazara gelmişsin, gözler üzerinde. Sevgilin var mı demeyeceğim, var gibi değil; ama yok gibi de değil sanki. İkinizin de aklı birbirinizde, ama yan yana değilsiniz gibi. Buna dair kırgınlıkların var. Kırmış, ve en az kırdığın kadar kırılmışsın. Çift taraflı hatalar sezdim. kocaman bir kuş gördüm, kuş görünce sevinirim; çünkü hep iyiye yorarım, öyle de çıkar sonuç olarak. Güzel haberlerin var. Şu sıralar içini sıkan durumlar var, ama tatlıya bağlanacak. Şuan içinde bulunduğun durumu kabulleneceksin, ve sanırım senin için en hayırlısı bu.
Ailede bi sıkıntı görmedim, herşey normal. Dediğim gibi, ben falını aşk hayatın üzerine kapattığını hissettiğim için aile ya da arkadaşlıkla alakalı bişey göremedim. Sadece çok nazar olduğunu söyleyeyim, bol bol dua oku. :)
Bu da benim falım canım, yorumlarsan sevinirim.
foruma girecek fırsat ve güç bulabilirsem bakarım tabii canım. yarın sabah 9dan akşam 5e kadar dersim var da.. :18:agzına yüregüne sağlık cnm içimi okumussun sakiiiiyarın yeni falımı ekllicem bakarsan sevinirim bende sana bakarım gene
içim o kadar sıkkın ki, daralman normal canım... şu sıralar evet, herşeyi çok takar oldum. hiç olumlu düşünemiyorum.. hayatımda biri var 2buçuk yıldan daha uzun bi süredir.. aramızda mesafeler var, benden çok uzakta yıllardır. işte bu yüzden canım sıkılıyor, artık dayanamıyorum ve sürekli patlıyorum ona; kızıyorum, trip yapıyorum falan... amcam kanser, ama yatakta değil... kısmetli, hmm.. sevdim bunu :) kavuşma, buluşma falan görünmüyor mu hiç
foruma girecek fırsat ve güç bulabilirsem bakarım tabii canım. yarın sabah 9dan akşam 5e kadar dersim var da.. :18:
canım ya, bi topikte gördüm; evlilik falı mı ne bakıyormuşsun. vaktin varsa, içinden gelirse eğer bana da bakar mısın? :26:
hadi ya..yani sölemim dedim ama bir yol ayrımı görüorum cnmmm yaaaaainşallah yanılmısımdır
yuh artık, bu kadar olur yanii...buyur cnm falın
Acele etmeyin.
Sevdiğiniz yada aşık olduğunuz kişiyi belirli sınırlarla zorlayıp onu üzüyorsunuz.Siz sadece onu düşündüğünüzden bunu yapıyorsunuz ama bu durum karşı taraf için tamamen sıkıcı bir durum.Lütfen dikkat edelim
hadi ya..hayırlısı diyelim...
yuh artık, bu kadar olur yanii...
teşekkür ederim canım benim
ettin tatlım. Allah gönlüne göre versin. :)rica ederim cnm inşallah mutlu edebilmişimdir seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?