kuzummm kusura bakmaaaa anca vakit bulabildimmm
büyük bir kısmetin var tabagındaaa balık gördümmmm irice bir balık hemdee
bir tatil görüyorum sankiiiiiii ailecek bir yerlere gitmeyi mi planladınız yada planlayacaksınız acabaaaaa yolunuz açık tertemiz bir yoll
önün o kadar açık ve temiz kii cnmmmmm bir kuş gibi ucuosun adeteeee , ulaşmak istediğin bir hedef var sankiii ona doru hızlıca gidiosunnnn ama biraz daha vakti varrrr tatlımm
bilemiorum ama cnm sankiii ahaytının en mutlu dönemini yaşıomussun gibi hissettim bennn gülücükler saçıosun falındaaa
suan için bunları görebildim cnmmm he bide bir e harfi bideee t harfi var falına kuzumm
sende bana tarot açarmısın kiii
e ve t harfi demek merak ettim
ben gidene üzülüyodum demekki gelen mutlu edecek
teşekkür ederim canıım
aşk açılımı mı yapayım yine
Eki Görüntüle 723207 Eki Görüntüle 723208 Eki Görüntüle 723210 Eki Görüntüle 723211 Eki Görüntüle 723212
falıma bakarmısınız kızlar
Agzina sağlık cnm yorumunu cok begendim bundan soraa fallasalim olur muTatlım öncelikle sen su sıralar bişeylere çok sıkılmışsın. Bazen olur yaa ufak tefek seyler olsa bile üstüste gelir canımızı sıkar, biraz sıkılmışsın sende. Ama ferahlıyacaksın, 2 farklı şey için yola gideceksin, ama kısa bi yol bu yani hayatını bilmiyorum ama iş görüşmesi gibi bir şeyse 2 farklı yerle görüşeceksin ve bi tanesi 2 aşamalı bi tanesi 3 aşamalı olacak. Eğer iş ya da eğitimle alakalı değil ise 2 farklı yere gideceksin 1 tanesine 2 kere 1 tanesine 3 kere gideceksin ama kısa bir süre içerisinde olacak bu. Kısa boylu kilolu birisi erkek mi kadın mı bilemedim ama kadın olma olasılığı daha yüksek gibi elinde bir şeyle koşarak sana gelecek bu bir hediye gibi ama sanki elindeki ayakkabıya benziyor yani bu yeni bir başlangıç fırsatı olabilir senin için, yeni bir şeye adım atmak gibi. Böyle biraz yoğun bir döneme gireceksin ama şöyle düşün; kendi için rahat olacak böyle hayatında yeni gelişmelerin olduğu bir döneme gireceksin ve olumlu şeyler olacak. Hani dedim ya yeni bir başlangıç adım gibi, o adımı attıktan sonra bir grup insan seni konuşacak biraz sansasyon yaratacak gibisin, insanlar biraz dedikodunu yapacak ama bu sani olumsuz etkileyecek bir şekilde olmayacak yani bazen oyle bir sey yaparız ki iyisiyle kötüsüyle herkes konuşur ya öyle bir şey olacak. Örneğin bi işte çalışıyorsundur çok daha yüksek bir seviyede daha güzel bir işe geçersin ve bir sansasyon yaratırsın ya ayrıldığın yerde oyle bir etki gibi  Bir de hane içinde biraz sıkıntı cıkmıs sey gibi aileden birisi senin enerjini emiyor gibi çıkmış, sen tüm olumlu tavırlarına rağmen artık yorulmuş gözüküyorsun. Bence kendini biraz geri çek, kendi enerjinin dengeye gelmesini bekle, karşındaki insanda biraz senden uzak kalarak kıymetini anlasın ancak o zaman ikiniz daha sağlıklı biri lişki içerisine girebilirsiniz sadece senin çabanla, sen yorulursun karşındaki de bunun kıymetini bilmez
Diyeceklerim bu kadar ben de bugun içince kapatıp koyucamumarım her şey gönlünce olur
Agzina sağlık cnm yorumunu cok begendim bundan soraa fallasalim olur mu
Tamamdırrr çok mutlu olurummm
Bana herkes güzel baktıgımı soyler, ama terzi kendi söküğünü dikemiyorTabii bende öyle ahh mükemmel bakarım demiyorum ama dediklerin harfiyen çıktı diye gelen çok oldu, ben genelde ne dediğimi bile hatırlamam :)
fala inanma falsız da kalma felsefesindeyim bana terapi gibi geliyor karşılıklı fallaşmak
bikaçkere çok iyi falcı dedikleri insanlara da gittim ama hiçbirinin dediği çıkmadı. Falcılar bana fal bakamıyor genelde dediklerinin hiçbiri çıkmıyor.. ama boyle arkadaslar arasında fallaşmayı çok seviyorum çıksın çıkmasın muhabbeti yetiyo
Her gün fal mı baktırıyosun culi teyze
teyzesi yesin bebişiiii maxim koy bende sana bakarım
Biz kocaman olduk culi teyzesiii
Ay hemi kızDur yapıyım içiyim de koyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?