kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

e ve t harfi demek merak ettim

ben gidene üzülüyodum demekki gelen mutlu edecek
teşekkür ederim canıım
aşk açılımı mı yapayım yine

Fincandan fal bakanların hayatı hep ters gider, falın şakası, gırgırı olmaz.

Tatlım öncelikle sen su sıralar bişeylere çok sıkılmışsın. Bazen olur yaa ufak tefek seyler olsa bile üstüste gelir canımızı sıkar, biraz sıkılmışsın sende. Ama ferahlıyacaksın, 2 farklı şey için yola gideceksin, ama kısa bi yol bu yani hayatını bilmiyorum ama iş görüşmesi gibi bir şeyse 2 farklı yerle görüşeceksin ve bi tanesi 2 aşamalı bi tanesi 3 aşamalı olacak. Eğer iş ya da eğitimle alakalı değil ise 2 farklı yere gideceksin 1 tanesine 2 kere 1 tanesine 3 kere gideceksin ama kısa bir süre içerisinde olacak bu. Kısa boylu kilolu birisi erkek mi kadın mı bilemedim ama kadın olma olasılığı daha yüksek gibi elinde bir şeyle koşarak sana gelecek bu bir hediye gibi ama sanki elindeki ayakkabıya benziyor yani bu yeni bir başlangıç fırsatı olabilir senin için, yeni bir şeye adım atmak gibi. Böyle biraz yoğun bir döneme gireceksin ama şöyle düşün; kendi için rahat olacak böyle hayatında yeni gelişmelerin olduğu bir döneme gireceksin ve olumlu şeyler olacak. Hani dedim ya yeni bir başlangıç adım gibi, o adımı attıktan sonra bir grup insan seni konuşacak biraz sansasyon yaratacak gibisin, insanlar biraz dedikodunu yapacak ama bu sani olumsuz etkileyecek bir şekilde olmayacak yani bazen oyle bir sey yaparız ki iyisiyle kötüsüyle herkes konuşur ya öyle bir şey olacak. Örneğin bi işte çalışıyorsundur çok daha yüksek bir seviyede daha güzel bir işe geçersin ve bir sansasyon yaratırsın ya ayrıldığın yerde oyle bir etki gibi  Bir de hane içinde biraz sıkıntı cıkmıs sey gibi aileden birisi senin enerjini emiyor gibi çıkmış, sen tüm olumlu tavırlarına rağmen artık yorulmuş gözüküyorsun. Bence kendini biraz geri çek, kendi enerjinin dengeye gelmesini bekle, karşındaki insanda biraz senden uzak kalarak kıymetini anlasın ancak o zaman ikiniz daha sağlıklı biri lişki içerisine girebilirsiniz sadece senin çabanla, sen yorulursun karşındaki de bunun kıymetini bilmez.

Diyeceklerim bu kadar ben de bugun içince kapatıp koyucam umarım her şey gönlünce olur

Agzina sağlık cnm yorumunu cok begendim bundan soraa fallasalim olur mu

Agzina sağlık cnm yorumunu cok begendim bundan soraa fallasalim olur mu

Tamamdırrr çok mutlu olurummm

Bana herkes güzel baktıgımı soyler, ama terzi kendi söküğünü dikemiyor Tabii bende öyle ahh mükemmel bakarım demiyorum ama dediklerin harfiyen çıktı diye gelen çok oldu, ben genelde ne dediğimi bile hatırlamam :)
fala inanma falsız da kalma felsefesindeyim bana terapi gibi geliyor karşılıklı fallaşmak
bikaçkere çok iyi falcı dedikleri insanlara da gittim ama hiçbirinin dediği çıkmadı. Falcılar bana fal bakamıyor genelde dediklerinin hiçbiri çıkmıyor.. ama boyle arkadaslar arasında fallaşmayı çok seviyorum çıksın çıkmasın muhabbeti yetiyo

Aynen cnm aksama sende ekle bende ekleyeyim ikimizde birbirimizebakalim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…