bnm falıma neden bakmadın orkidemmmm
Benim falıma da bakar mısınız?
Merhaba,ben fal bakmayı bilmem ama fincanınızda bazı şekilleri çok net gördüm,benzettim desem daha doğru olur.Yakın zamanda çok güçlü biriyle bir atışma,kavga türü birşey yaşayacaksınız.Sanki birini tahtından indirmeye çalışıyorsunuz :) Ama bu kişinin ya arkası çok güçlü ya da bulunduğu konum.Sanki o korunaklı bir tahtta oturuyor,siz de onu aşağıya çekiyorsunuz.Arkası temiz duruyor.Ya bu olaydan galip çıkıcaksınız ya da bu sürtüşmenin size bir zararı dokunmayacak.
Eğer evli ve çocuk düşünüyorsanız,bir kaç ay sonra ,bu senenin sonlarına doğru sonra hamile kalacaksınız.Muhtemelen erkek bir bebeğiniz olacak.Kısmetinle gelecek.Hemen ardından 2 anahtar çıkmış,biri araba anahtarına benziyor,sene sonuna doğru araba almayı düşünüyor iseniz araba sahibi olabilirsiniz.Altında bir anahtar daha var bu biraz sıkıntılı çıkmış,ev ya da başka bir şey olabilir,alacaksınız ama biraz sıkıntı yaratacak size.Benim gördüklerim bu kadar.
Söylediğim gibi fal bakmayı bilmem,söylediklerim yaşamınızla alakasız çıkmış da olabilir.Ben sadece şekilleri benzettiğim şeylere yordum.Hoşçakalın
Eki Görüntüle 718433 Eki Görüntüle 718434 Eki Görüntüle 718437 Eki Görüntüle 718436 Eki Görüntüle 718438 Eki Görüntüle 718439
rica etsem bakarmısınız bir iki kelimede olsa bakarsanız çok sevinirim :18:
Canım bir derdin var o seni yiyip bitiriyor içten içe kemiriyor seni böyle resmen bu derdin içinde boğulmuşsun ama koruyucu meleğin mi var desem ne desem çok temiz bir kalbe sahip olduğun için bu belalar seni yutacakken kurtulup feraha çıkacaksın. İnce uzun boylu her daim güleç bir erkekle gönül ilişkisine gireceksin kalbini ona vereceksin canım ve evlilik gibi bir şey olacak deve oturuyor hanene. Bereketi bol bir evlilik canım.
Kafanı karıştıran bir çok kişi var çevrende insanların sözünü dinlemediği ve senin üzerine basıp geçtikleri sürekli hayatına müdahale ettikleri bir dönemden geçeceksin. 2 ay gibi bir süre sonunda gelecek olan çok temiz bir haberle için rahatlayacak. Sana yapılan bu baskılar son bulacak. Biraz sağlık sorunları yaşayabilirsin sen ya da haneden bir kişi bu konuda dikkatli olmakta fayda var.
Evli misin bilmiyorum ama garip bir şey çıkmış eğer evli değil isen evleneceği kişi güçlü karakterli biri olacak ve gözü senden ve seninle kurduğu yuvadan başkasını başka bir şey görmeyecek bir tarafına seni almış bir tarafında da eve ekmek getirme çabasında. Onu dışarıdan izleyen iki kadın gözü partnerin konusunda dikkatli olmanda fayda var sana yakın çevrenizden kişiler bunlar. Tabii kötü düşünmemek gerekiyor. Partnerinizle olan ilişkinize imrenen insanlar da olabilir bunlar. Bu kadar canım. Fal konusunda acemiyim o yüzden sağlıklı bir bakım olmamaış olabilir. Daha çok anlayan arkadaşlarda ilgilenir umarım. Mutlu günler.
Cnm çok ama çok teşekkürederim agzına sağlık ne güzel şeyler söylemişsin
inş. Olur dediklerin ve doğru bildin belli bi süredir kendimi yiyip bitiriyorum resmenen azından moralim biraz yükseldi :)
mrb sıkıntılı bir dönemden geçiyorum kahvemi yorumlarsanız çok sevinirim ben bakmayı bilmiyorum keşke bende size bakarım diyebilseydim ama dua ederim.şimdiden ilgilenen kişilere tşk ederimEki Görüntüle 719985 Eki Görüntüle 719986 Eki Görüntüle 719987 Eki Görüntüle 719988 Eki Görüntüle 719989
Dediğin gibi içini epey bir karartmışsın. Sorunların bitsin diye koşmadığın kapı yok ancak şimdilik bu kaılar sana kapalı canım 4 ay belki 4 hafta gibi bir süre sonra rahatlama yaşayacaksın. Biri senin kısmetinin önüne gerilmiş bir erkek sanırım ağız dalaşı yapıyorsunuz ama sen birabir değil senin önüne göbekli açık renk saçlı ördek dudaklı top burunlu bir kadın geçmiş sen onun arkasındasın. Bu kişi seni koruyor bu kavgada. Bu tartışmalar olup bittikten sonra ancak yolların açılacak. Kalbini ferah tut hepsi geride kalacak yakın zamanda. Nasıl desem çok karışık ilişkilerin içindesin canım birine meyil vermişsin bir taraftan bu kişi senin sözünden dışarı çıkmıyor gibi görünse de aslında arkasında farklı niyetleri var yani göründüğü gibi davranmıyor sana bir kötülüğü dokunmayacak ama senin sözünü sinlemiyor aslında. Sen de ona meyillenmiş gibi görünsende başkalarına da yeşl ışık yakıyor gibisin : ) Bir deçevrendeki insanlara daha anlayışlı olmaya çalış canım. Bu anlayışıszlık seni sıkıntıya sokacak yoksa. Kalbinde iki nietin var canım ikisi de tertemiz. Bir m harfi görüyorum M harfiyle beraber gelen başarı ve bereket var canım. Bir de z ya da N harfli birisi var bu kişiden de sana karşı güzellikler mutluluklar gelecek. Ancak kalbindeki yeri daha az. Bu kadar görebildim. Daha çok anlayan arkdşlar devam edebilirler. Mutlu günler : )
çok tşk ederim yüreğine sağlık kavgayı yaşadım sanırım o çıkmış.ben evliyim sanırım evt desede kendi dediğini yapanda eşim.aslında bizim bir planımız var ben onun için daha çok merak etmiştim.yeni bir iş gibi..
Falında böyle kafası fesli imam gibi bir şey görüyorum canım. Giriştiğiniz iş hayırlı olacak ve senin sıkıntıların bitecek diyebilirim.
gerçekten mi cnm işte buna çok sevindim tekrar tşkler
yaa kızlar bana fal bakan yokmu karşılıgından tarot açılımı yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?