Bende iyi bakarım isteyen olursa buradan bakabilirim.
Bende iyi bakarım isteyen olursa buradan bakabilirim.
.Canım tertemiz bir deniz tam kenarında kaplumbağa çıktı.Sen taşınmaz bir şey alacaksın bu ev gibi görünüyor.Ferah bir ev görünüyor.Fincanında bir silah çıktı.Sen çok yakın zamanda bir ses duyacaksın yani silah hızıyla bir haber bu.Bir ortamda birisiyle tanışacaksın ve bu kişiye çok aşık olacaksın veya olmuşsun bile:) Ama sizi büyük sorunlar bekliyor herşeye hazırlıklı ol.Bir görüşmeye gideceksin bayağı bir sıkıntılı bu görüşme çünkü moralin çok bozulacak.Çekiç çıktı sana.Önüne çıkan engelleri azminle aşıp başarıya kavuşacaksın.Bir kaplumbağa çıktı.Kaplumbağa ev yada evliliktir.Ya ev alacaksınız yada bir evlilik haberi.Mutlu bir haber.bilen biri bakabilirse sevinirim..
Eki Görüntüle 739317 Eki Görüntüle 739318 Eki Görüntüle 739319 Eki Görüntüle 739320 Eki Görüntüle 739321
canımmm benim yuKarıda falım var.sağolsun bir arkadaş bakmış.sen de iyi bakıyorsun madem bana da bakabilir misin?çok sevinirim.Bende iyi bakarım isteyen olursa buradan bakabilirim.
.Canım tertemiz bir deniz tam kenarında kaplumbağa çıktı.Sen taşınmaz bir şey alacaksın bu ev gibi görünüyor.Ferah bir ev görünüyor.Fincanında bir silah çıktı.Sen çok yakın zamanda bir ses duyacaksın yani silah hızıyla bir haber bu.Bir ortamda birisiyle tanışacaksın ve bu kişiye çok aşık olacaksın veya olmuşsun bile:) Ama sizi büyük sorunlar bekliyor herşeye hazırlıklı ol.Bir görüşmeye gideceksin bayağı bir sıkıntılı bu görüşme çünkü moralin çok bozulacak.Çekiç çıktı sana.Önüne çıkan engelleri azminle aşıp başarıya kavuşacaksın.Bir kaplumbağa çıktı.Kaplumbağa ev yada evliliktir.Ya ev alacaksınız yada bir evlilik haberi.Mutlu bir haber.
bilen biri bakabilirse sevinirim..
Eki Görüntüle 739317 Eki Görüntüle 739318 Eki Görüntüle 739319 Eki Görüntüle 739320 Eki Görüntüle 739321
Canım senin birçok dileğin var ama yakın zamanda bir tanesi gerçekleşiyor beklediğine sonunda kavuşuyorsun bol bol dua et canım, bir eşyanı kaybetmişsin ya da kaybedeceksin dikkatli ol, ayrılık görünüyor, senin aklında birisi var fakat bununla sonunuz olumsuz görünüyor, sen yeni bir iş için uğraşabilirsin, sana dost görünen ama aslında senin düşmanın olan birisi var ve bu kişi sana zarar verebilir, önümüzdeki günler kendini biraz yorgun hissedebilirsin, kıskançlık yüzünden bir tartışma yaşayabilirsin, bu aralar yaptığın bütün işleri başarıyorsun, kötü bir haber alabilir bu yüzden mutsuzluk yaşayabilirsin ama tam tersi de olabilir, sen çok iyi komşulara sahipsin ya da çok iyi komşulara sahip olacaksın, sinirini bozan bir haber alabilirsin, bir de için çok sıkılmış gibi bu yüzden güzel bir tatile ihtiyacın var.
Canım senin beklediğin bir haber var bu haber sana geliyor, sanki bu aralar yaşadığın herşeyi geride bırakıp kaçıp gitme isteği içinde gibisin, bu aralar üzerinde bir olumsuzluk var gibi, sevdiğin bir kişiden seni üzecek bir haber alabilirsin, yaşadığın sıkıntılı günler yavaş yavaş sona eriyor, bu aralar çok hayal kuruyor gibisin, birde kıskançlık ile ilgili bir durum olacak, yakınlarından bir konuda yardım alabilirsin, güzel bir teklif görünüyor, iyi niyetli saf-temiz ve yardımsever biriyle tanışabilirsin. Fotoğraflar pek net çıkmamış o yüzden şekilleri pek göremedim. :)
çok teşekkürler...
ayrılık ne ile ilgili ki acaba.. :/ yok sevgili falan istemiyorumm :) bu zarar verecek kişiyle ilgili fiziksel bi özellik çıkmış mı peki ? sürekli çıkıyor...
umarım tam tersi olur ve iyi bir haber alırım içim çok sıkıntılı çünkü.. sinirim bozuk şu sıralar zaten.. güzel bir iş en büyük isteğim :)
Bu zarar verecek kişi bayan ama onun arkasında da bir erkek duruyor canım. Sinirlerini hiç bozma içini ferah tut umarım hakkında herşeyin hayırlısı olur. :)
ahh ah kim acaba.. kendi başını yesin derler inş. sinirimi bozmazlar iyice :)) sağolun inş. teşekkürler tekrar :)
Yasasin, fal bakanlar varKizlar ben balik burcuyum, 26 yasindayim, coook uzun zamandir hayatimda kimseler yok. Sizce bana yeni bir ask var mi?
Adam gibi cektigim fotolari buyuk olduklari icin yukleyemedim ama siz yine gorursunuz, aslansiniz kaplansiniz
Eki Görüntüle 739416 Eki Görüntüle 739415 Eki Görüntüle 739414 Eki Görüntüle 739417 Eki Görüntüle 739418
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?